autoala

Koulutus ja työpaikat kohtaavat esimerkillisesti: Työnantajat korvamerkitsevät omansa Tredun autoalan opiskelijoista

Tilaajille

Kaikki Tampereen seudun ammattiopisto Tredusta valmistuvat autokorinkorjaajat, ajoneuvoasentajat sekä automaalarit ovat arvostettuja ja haluttuja ammattilaisia työmarkkinoilla. Työnantajat korvamerkitsevät omat suosikkinsa jo näiden opiskeluvaiheessa, kun he tekevät hyvän vaikutuksen kesätöissä ja harjoittelujaksoilla. Tiimivastaava Erkka Javanainen ja opettaja Jerry Hiltunen iloitsevat koko työyhteisönsä panoksesta alan opetukseen. Tredun autoala tarjoaa maamme moderneimman oppimisympäristön huippuopetuksineen niin käytännössä kuin verkko-opetuksessakin. Koko työyhteisöllä on vahva autotekniikan osaaminen.

Tredun autonasentajaopiskelijat saivat syksyllä upouudet tilat – myös työkalut ja tekniikka uusinta uutta

Tilaajille

Koulutuskeskus Valossa on voinut opiskella autonasentajaksi syksystä asti. Viime viikolla vietettiinkin Tredun auto-osaston avajaisia, joissa yleisö pääsi tutustumaan opiskelijoiden uuteen autokorjaamoon ja muihin tekniikan alan opintoihin, kuten kone- ja tuotantotekniikkaan ja metsäkoneenasentajan koulutukseen.

Päätös kypsyy harkiten, mutta auto olisi saatava heti

Tilaajille
Marko Hiltunen Rinta-Jouppi

Tampereen seutu on erittäin vetovoimainen autokaupan keskittymä, joka houkuttaa uusien biilien ostajat jopa parinsadan kilometrin säteeltä ja käytettyjen menopelien hankkijat koko laajan valtakunnan alueelta. J. Rinta-Jouppi Oy:n paikallisjohtajan Marko Hiltusen mukaan tyypillinen pirkanmaalainen auton ostaja on hyvin harkitseva; hän nukkuu ratkaisunsa kanssa tavallisesti yön yli. Toisaalta maakuntalaiselle on ominaista se, että hankintapäätöksen kypsyttyä myyjän olisi…