Ylöjärven Uutiset vaaleissa mukana: Tietoa ehdokkaille

Ylöjärven Uutiset on vahvasti mukana kuntavaaleissa 2021.

Olemme paikallisten ehdokkaiden ja puolueiden kumppani markkinointiasioissa. Ylöjärven Uutisten printti- ja digimainonnan avulla oikean paikallisen kohderyhmän tavoittaminen on helppoa ja tehokasta.

Lisäksi uutisoimme Ylöjärveä koskettavista vaaliaiheista laajasti ja monipuolisesti sekä paperilehdessä että digikanavissamme. Julkaisemme myös ehdokkaiden mielipidekirjoituksia, joita voi lähettää osoitteeseen toimitus@ylojarvenuutiset.fi. Toimitus valitsee ja tarvittaessa editoi julkaistavat tekstit.

 

Ehdokas, rekisteröidy vaalikoneen vastaajaksi ja saat YU digin ilmaiseksi käyttöösi

Lähetämme kaikille ehdokkaille sähköpostiin kutsun vastata vaalikoneeseen. Kutsulinkki on vastaajille henkilökohtainen, joten lähetämme kutsut jokaisen omaan sähköpostiin. Siksi on tärkeää, että ilmoitat rekisteröitymislomakkeella sellaisen sähköpostiosoitteen, josta vaalikonekutsu varmasti tavoittaa sinut.

Vaalikonekutsuja lähetetään ehdokkaille sitä mukaa, kun saamme tietoomme uusien ehdokkaiden sähköpostiosoitteita. Äänestäjille vaalikone on tarkoitus julkaista 17.5.2021.

Ehdokkaan kannattaa rekisteröityä mahdollisimman pian, sillä rekisteröitymisen jälkeen saat Ylöjärven Uutisilta paikallisten ehdokkaiden oman uutiskirjeen sähköpostiisi noin 1–2 kertaa kuussa aina vaaleihin asti.

Tarjoamme halukkaille ehdokkaille myös ilmaisen digitunnuksen Ylöjärven Uutisiin. Tunnus on voimassa 20.6.2021 asti, ja pääset sen avulla lukemaan lehteä diginä, vaikket olisikaan lehden tilaaja. Vaalikoneen rekisteröitymislomakkeella voit kertoa, jos tahdot ilmaisen digitunnuksen käyttöösi vaalikeväänä.

 

Ylöjärven Uutisten paperilehden kohokohdat kuntavaaleissa

  • Suuri vaalilehti ilmestyy ennakkoäänestyksen alkaessa 26.5.2021.
  • Kuntavaalien loppukiri -lehti ilmestyy juuri ennen vaalipäivää 9.6.2021.
  • Molemmat vaalilehdet jaetaan sekä Ylöjärven Uutisten tilaajille että suurjakeluna varhaisjakelualueella asuville ei-tilaajille. Kumpikin vaalilehti tavoittaa tehokkaasti lähes kaikki Ylöjärven taloudet.
  • Myös varsinaisten vaalilehtien välissä 2.6. ilmestyvä lehti jaetaan sekä tilaajille että suurjakeluna ei-tilaajille, joten touko–kesäkuun vaihde tarjoaa loistavat mahdollisuudet paikalliseen näkyvyyteen.

 

Ylöjärven Uutisten digikanavien kohokohdat kuntavaaleissa

  • Kuntavaalisivustolle kootaan yhteen paikkaan kaikki vaaliuutiset ja ehdokkaiden mielipidekirjoitukset.
  • Ehdokasgalleriassa kaikki ehdokkaat pääsevät kuvineen ja perustietoineen esille ilmaiseksi.
  • Vaalikoneessa kaikki ehdokkaat saavat ottaa kantaa paikallisiin kysymyksiin, jotka toimituksemme laatii. Äänestäjille vaalikone on tärkeä apu oman ehdokkaan löytämiseen.
  • Järjestämme myös Ylöjärven vaalitentin, joka videoidaan ja julkaistaan verkossa livelähetyksenä ja tallenteena. Vaalitenttiin kutsutaan paikallinen edustaja kustakin puolueesta.