Tietoa Ylöjärven Uutisista

 


 

Ilmestymispäivät 2019

Vuonna 2019 Ylöjärven Uutisten paperiversio ilmestyy joka keskiviikko, lukuun ottamatta muutamia juhlapyhistä johtuvia poikkeusviikkoja. Viikolla 1 lehti ilmestyy torstaina 3.1., viikolla 18 lehti ilmestyy torstaina 2.5., viikolla 52 lehti ilmestyy maanantaina 23.12.

Vuonna 2019 lehden digiversio ilmestyy joka tiistai-ilta klo 20 Raitti-sovelluksessa sekä osoitteessa ylojarvenuutiset.fi/digilehti. Yllämainittuina poikkeusviikkoina lehti ilmestyy paperilehden ilmestymistä edeltävänä iltana klo 20.

Palaa tästä takaisin ylös

 


 

Irtonumeroiden myyntipisteet

Ylöjärven Uutisten paperilehden irtonumeroita on myynnissä mm. Ylöjärven Uutisten konttorissa (Mikkolantie 7, Ylöjärvi). Katso lista muista irtonumeroiden myyntipisteistä täältä.

Palaa tästä takaisin ylös

 


 

Tilaushinnat 2019

(1.12.2018 alkaen)

TÄYSTILAUS

  • Perinteinen paperilehti (paperilehti joka viikko, erikoislehdet ja liitelehdet)
  • Digi (digilehti joka viikko, digilehtien arkisto, ylojarvenuutiset.fi:n uutisvirta, Raitti-sovellus)

Jatkuva täystilaus
12 kk 95,00 €
6 kk 52,00 €
3 kk 28,00 €

Laskutus valitun pituisina jaksoina, kunnes tilaus perutaan.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Paperitilauksen ja digitilauksen osuudet on eritelty täystilaukseen. Paperitilauksen arvonlisävero on 10 % ja digitilauksen 24 %.

DIGITILAUS

  • Digilehti
  • Digilehtien arkisto
  • Ylojarvenuutiset.fi:n uutisvirta
  • Raitti-sovellus (iOS- ja Android-laitteille)

Jatkuva digitilaus
7,90 € / kk
12 kk laskutusvälillä –20% (75,84 €)
6 kk laskutusvälillä –10 % (42,66 €)
3 kk laskutusvälillä –5% (22,52 €)

Laskutus valitun pituisina jaksoina, kunnes tilaus perutaan.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Palaa tästä takaisin ylös

 


 

Tilausehdot

Ylöjärven Uutiset Oy:n (Y-tunnus: 1545915-6) julkaisema Ylöjärven Uutiset koostuu Ylöjärven Uutiset -lehdestä sekä vaihtelevista liitteistä. Ylöjärven Uutiset ilmestyy kerran viikossa, keskiviikkoisin. Ylöjärven Uutiset Oy julkaisee myös Ylöjärven Uutisten digilehteä,  joka on Raitti-sovelluksella ja verkkoselaimella luettava sähköinen versio lehdestä sekä ylojarvenuutiset.fi -nettisivustolle tuotettuja artikkeleita ja uutisvirtaa.

1. Tilausmuodot

TÄYSTILAUS sisältää Ylöjärven Uutisten paperilehden, digilehden (paperilehden näköisversio), ylojarvenuutiset.fi:n uutisvirran ja kaikki muut digitaaliset sisällöt.

DIGITILAUS sisältää Ylöjärven Uutisten digilehden (paperilehden näköisversio), ylojarvenuutiset.fi:n uutisvirran ja kaikki muut digitaaliset sisällöt.

PAPERITILAUS sisältää Ylöjärven Uutisten paperilehden.

Täystilauset, digitilaukset ja paperitilaukset voivat olla jatkuvia tai määräaikaisia.

Jatkuva tilaus on voimassa jatkuvasti ilman uudistamista. Jatkuva tilaus jatkuu niin kauan, kunnes tilaaja peruuttaa tilauksensa. Jatkuva tilaus laskutetaan aina uuden tilausjakson alussa voimassa olevan hinnaston mukaan. Tilaaja voi muuttaa laskutusjakson pituutta tai lopettaa tilauksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun vähintään 2 viikkoa ennen seuraavan laskutusjakson alkamista. Mikäli jatkuva tilaus halutaan lopettaa muulloin kuin laskutusjakson päättyessä, laskutetaan saadut lehdet määräaikaishinnaston mukaan. Jatkuviin tilauksiin liittyvissä tarjouskampanjoissa vain tilauksen ensimmäinen jakso on tarjoushintainen ja seuraavat jaksot laskutetaan voimassa olevan hinnaston mukaan, ellei kampanjan ehdoissa toisin mainita.

Määräaikainen tilaus on voimassa sovitun määräajan. Määräaikaistilaus laskutetaan tilauksen alussa. Tilaaja voi milloin tahansa pidentää määräaikaisen tilauksen pituutta tai siirtyä jatkuvan tilauksen tilaajaksi ilmoittamalla siitä Ylöjärven Uutisten asiakaspalveluun. Jos määräaikainen tilaus halutaan lopettaa ennen sovitun määräajan päättymistä, tilaaja on velvollinen maksamaan saamansa lehdet.

Suoritettuja tilausmaksuja ei palauteta toimittamatta jäävistä lehdistä muutoin kuin painavasta syystä (muutto levikkialueelta, terveydelliset syyt).

Ylöjärven Uutisilla on oikeus kieltäytyä tekemästä tilausta koskevaa sopimusta perustellusta syystä, kuten tilaajan maksuhäiriöiden vuoksi.

 

2. Tilausten alkamisaika

Tilaus alkaa asiakkaan valitsemana päivänä huomioiden seuraavat määräajat.
Paperilehti: Tilauksen tulee olla perillä tilaajapalvelussa kolme arkipäivää ennen lehden ilmestymistä klo 10.00.
Digitaaliset sisällöt: Tilaus voi alkaa tilaamispäivänä, mikäli tilaus tehdään itsepalvelussa osoitteessa ylojarvenuutiset.fi.  Itsepalvelussa tilauksen tehnyt saa rekisteröitymisessä tarvittavat tunnukset heti sähköpostiinsa. Tilaajapalveluun tulevat tilaukset käsitellään jokaisena arkipäivänä ja tilaukset astuvat voimaan saapumisjärjestyksessä. Rekisteröitymiseen tarvittavat tunnukset toimitetaan sähköpostilla, kun tilaus on käsitelty.

 

3. Maksutavat ja tilaajan maksuvelvollisuus

Ylöjärven Uutisten tilauksen tilauslaskut voi vastaanottaa kotiin lähetettävänä paperilaskuna tai verkkopankkiin lähetettävänä e-laskuna. Verkossa tehty määräaikainen digitilaus on lisäksi mahdollista maksaa verkossa seuraavien pankkien kautta: OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, Oma SP, S-Pankki, Ålandsbanken, Danske Bank. Jos laskutustapaa vaihdetaan, uusi laskutustapa tulee voimaan seuraavasta laskutuksesta.

Ylöjärven Uutisten tilauksen tilauslaskut tulee maksaa valitun laskutusjakson mukaisesti eräpäivään mennessä. Ylöjärven Uutisilla on oikeus keskeyttää tai irtisanoa tilaus päättymään välittömästi, mikäli tilausta ei ole maksettu sopimuksen mukaisesti.

Viivästyneestä maksusta Ylöjärven Uutisilla on oikeus periä korkolain mukaista viivästyskorkoa sekä maksukehotuksesta kohtuullinen huomautusmaksu. Mikäli erääntynyttä maksua ei ole suoritettu maksukehotuksesta huolimatta, Ylöjärven Uutiset voi siirtää saatavan perintätoimiston perittäväksi ja/tai päättää tilauksen välittömin vaikutuksin.

Katsomme tilaajan suorittamat vähäiset liikamaksut etumaksuksi seuraavaa tilausjaksoa varten, ellei tilaaja ole lehteen yhteydessä liikamaksun peruuttamiseksi.

 

4. Jakelukeskeytykset ja osoitteenmuutokset

Tilaaja voi tilapäisesti keskeyttää Ylöjärven Uutisten paperilehden tilauksen jakelun tai muuttaa tilauksen toimitusosoitetta ilmoittamalla asiasta tilaajapalveluun tai tehdä ilmoituksen itsepalveluna netissä osoitteessa ylojarvenuutiset.fi. Muutokset astuvat voimaan kohdan 2. mukaisesti. Tilapäisen jakelunkeskeytyksen ja osoitteenmuutoksen minimiaika on 7 päivää. Tilapäinen jakelunkeskeytys hyvitetään Ylöjärven Uutisten tilaajalle tilausaikana siten, että kuluva tilausjakso siirtyy eteenpäin hyvitetyn ajan verran. Ylöjärven Uutisten digitilausta ei voi keskeyttää tilapäisesti.

 

5. Tilaushinnat ja tilausehtojen muutokset

Lehden hinta määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Hinnasto on nähtävissä osoitteessa ylojarvenuutiset.fi. Kustantaja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja tilausehtojen muutoksiin tarvittessa. Mahdolliset hinnanmuutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana ja ne koskevat kaikkia tilauksia. Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannuslisäykset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien. Paperilehden tilaushinnat sisältävät arvonlisäveroa 10 %. Digitaaliset tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

 

6. Vastuu Ylöjärven Uutisten toimittamisesta ja paperilehden painojäljestä

Ylöjärven Uutiset jaetaan lehden lähilevikkialueella tilaajalle ilmestymispäivänä Alma Manun paikkakuntakohtaisen jakeluaikataulun ja jakelutavan mukaisesti. Muille alueille lehti toimitetaan kuljetusten mahdollistamalla nopeudella Postin perusjakelussa. Muualla Suomessa lehti jaetaan pääasiassa ilmestymistä seuraavana arkipäivänä.

Säätila tai muut poikkeukset voivat vaikuttaa jakeluaikatauluun. Jakajalla tulee olla esteetön pääsy postilaatikolle tai -luukulle ja nimet sekä osoitenumerot on merkittävä selkeästi.

Mikäli lehti tai lehden liite jää Ylöjärven Uutisista johtuvasta syystä kokonaan toimittamatta, tilaajan tulee viivytyksettä reklamoida siitä tilaajapalveluun.

Ylöjärven Uutisten vastuu rajoittuu ensisijaisesti toimittamatta jääneen lehden tai liitteen toimittamiseen normaalijärjestelyin tilaajalle mahdollisimman pikaisesti. Toissijaisesti Ylöjärven Uutiset pidentää tilausjaksoa kokonaan toimittamatta jääneitä lehtiä vastaavalla määrällä. Ylöjärven Uutiset ei edellä esitetyn lisäksi korvaa tilaajalle jakeluhäiriöstä tai toimittamatta tai ilmestymättä jäämisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, kustannuksia tai välittömiä tai välillisiä vahinkoja. Tilaukset toimitetaan force majeure –varauksin (lakko, tuotannolliset häiriöt yms.) ja force majeure –esteen takia toimittamatta jääneistä lehdistä ei suoriteta hyvitystä.

Ylöjärven Uutisissa voi suurien painosmäärien vuoksi tai muusta syystä esiintyä poikkeamia painojäljessä. Ylöjärven Uutiset ei vastaa painojäljessä esiintyvistä poikkeamista.

Ylöjärven Uutisten verkkopalvelun osalta sovelletaan verkkopalvelun käyttöehtoja.

 

7. Tilauksen irtisanominen

Tilaaja voi irtisanoa jatkuvan tilauksensa missä vaiheessa tilausta hyvänsä. Ylöjärven Uutiset palauttaa tilaajalle sen osan tilaushinnasta, joka alkuperäisestä laskutusjakson hinnasta on jäljellä edellyttäen, että palautettava määrä ylittää viisi (5) euroa, ja että tilaaja ilmoittaa Ylöjärven Uutisille määrän palauttamiseen tarvittavat pankkiyhteystiedot ja/tai korttitiedot. Mahdolliset tilauksen kampanjaedut eivät ole voimassa, mikäli tilaus irtisanotaan kesken laskutusjakson.

Määräaikaista tilausta ei voi irtisanoa päättymään kesken sopimuskauden. Tilaaja voi kuitenkin milloin tahansa siirtyä jatkuvan tilauksen tilaajaksi ilmoittamalla siitä Ylöjärven Uutisten asiakaspalveluun ja irtisanoa tilauksen edellä mainituin tavoin.

 

8. Etämyynti

Tilaajalla on Kuluttajansuojalain 6 luvun 15 §:n mukainen oikeus perua etämyynnissä puhelinmyyjän kautta tekemänsä tilaus vapaamuotoisella ilmoituksella 14 päivän kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Mikäli tilaukseen kuuluu kotiin kannettu lehti, lasketaan peruutusoikeuden alkaminen ensimmäisen lehden vastaanottamisesta. Perumiselle ei tarvitse esittää syytä. Ennen perumisilmoitusta saapuneita lehtiä ei tarvitse palauttaa. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

 

9. Reklamaatiot

Reklamaatio- ja virhetilanteissa tilaaja voi olla yhteydessä Ylöjärven Uutisten tilaajapalveluun.

 

10. Tietosuoja

Ylöjärven Uutiset käsittelee tilaajiensa henkilötietoja tietosuojaselosteensa sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

 

11. Muut ehdot

Digitaalisen lukuoikeuden sisältäviin tilauksiin sovelletaan Ylöjärven Uutisten verkkopalvelun käyttöehtoja.

 

Palaa tästä takaisin ylös

 


 

Verkkopalvelun käyttöehdot

Lehden verkkopalvelu toimii internetissä osoitteessa www.ylojarvenuutiset.fi. Ylöjärven Uutiset Oy:n (Y-tunnus: 1545915-6) verkkopalvelun käyttäjä sitoutuu noudattamaan alla olevia ehtoja.

Verkkopalvelun sisältö on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Kaikki verkkopalvelun oikeudet, tekijänoikeudet mukaan lukien, ovat lehdellä. Lehti pidättää itsellään kaikki oikeudet sivujen sisältöön ellei sivuilla toisin mainita.

Sisällön tai osan sisällöstä julkistaminen levittämällä, esittämällä tai näyttämällä julkisesti on kielletty ilman lehden etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

 

Palvelun käyttöehdot ja vastuut 18.6.2018

1. Perusteet
www.ylojarvenuutiset.fi on Pirkanmaan Lehtitalo -konsernin tuottama ja julkaisema palvelu (jäljempänä Palvelu) Näitä käyttöehtoja sovelletaan Pirkanmaan Lehtitalon ja Palvelun käyttäjän (jäljempänä Asiakas) välillä.

Pirkanmaan Lehtitalo toimittaa Palvelun sitoumuksetta. Pirkanmaan Lehtitalolla on oikeus muuttaa, lisätä ja poistaa osio Palvelusta tai lopettaa Palvelu osittain tai kokonaan. Palvelussa käytetään evästeitä.

Palvelun ohjelmien virheettömyyttä tai keskeytyksetöntä toimivuutta ei voida taata. Pirkanmaan Lehtitalo -konsernilla tai sen lisenssinhaltijoilla ei ole missään olosuhteissa vastuuta välittömistä tai välillisistä vahingoista.

 

2. Oikeudet
www.ylojarvenuutiset.fi -palvelun sisältö on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti.

Kaikki Palvelun oikeudet kuuluvat Pirkanmaan Lehtitalolle. Asiakkaan toimittaman materiaalin kaikki tekijänoikeudet ja lähioikeudet, edelleen luovutusoikeus ja muunteluoikeus mukaan lukien, siirtyvät aineiston toimittamisen myötä Pirkanmaan Lehtitalolle. Ohjelmien oikeudet ovat lisenssinhaltijoilla.

Asiakkaalla on oikeus hyödyntää palvelun teksti-, kuva- ja videosisältöä ja sisällön osia yksityiseen käyttöön sekä valmistaa sisällön osasta muutama kappale omaan käyttöön, yksityiseen tutkimustoimintaan, opiskeluun tai harrastustoimintaan, jolla ei ole kaupallisia tavoitteita. Asiakkaalla on oikeus käyttää palvelua ammatillisen tiedon hankkimiseen, mikäli kysymys ei ole yrityksen toimintaan suoranaisesti liittyvästä toiminnasta tai kaupallisista tavoitteista.

Palvelun tai sen osan saattaminen yleisön saataville on kielletty ilman Pirkanmaan Lehtitalon etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Asiakkaalla ei ole oikeutta Palvelun tai sen osan varastointiin, julkaisemiseen, edelleen luovuttamiseen tai esittämiseen tai näyttämiseen julkisesti. Tämä kielto koskee niin vastikkeellista kuin vastikkeetonta luovutusta. Asiakas on korvausvelvollinen Pirkanmaan Lehtitalolle ja suoraan muille tahoille mahdollisista väärinkäytöksistä sekä lain- tai sopimuksenvastaisista toimistaan.

Asiakas on vastuussa tilaajakohtaisen käyttäjätunnuksen salassapidosta sekä sillä tapahtuneesta käytöstä. Asiakkaan tulee ilmoittaa välittömästi Pirkanmaan Lehtitalolle käyttäjätunnuksen ja salasanan katoamisesta tai paljastumisesta kolmannelle osapuolelle. Ilmoitus tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@pirkanmaanlehtitalo.fi. Asiakas vastaa kaikista niistä kustannuksista, jotka syntyvät hänen käyttäjätunnuksensa käyttämisestä, kunnes hän on ilmoittanut Pirkanmaan Lehtitalolle käyttäjätunnusten katoamisesta tai joutumisesta kolmannen haltuun ja Pirkanmaan Lehtitalo on kuitannut vastaanottaneensa mainitun ilmoituksen. Mahdollisesti käyttämättä jäänyt lukuoikeus voidaan siirtää uudelle käyttäjätunnukselle, mutta lukuoikeutta vastaavaa euromäärää ei palauteta Asiakkaalle. Pirkanmaan Lehtitalolla on oikeus periä Asiakkaalta uusien käyttäjätunnusten ja salasanojen antamisesta mahdollisesti aiheutuvat kustannukset kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Maksullisen palvelun käyttöoikeuden siirtäminen on kielletty ilman Pirkanmaan Lehtitalon etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

Asiakkaalla on mahdollisuus jakaa tilauksensa perheenjäsenilleen perhejaon avulla. Asiakas saa ulottaa perhejaon vain perheensä jäseniin. Pirkanmaan Lehtitalo ei vastaa asiakkaiden itse tekemistä perhekokonaisuuteen liittyvistä toimista (esim. perhejaon poistaminen, kutsuminen perhekokonaisuuteen, perhekokoonaisuudesta eroaminen, jäsenen poistaminen perhekokonaisuudesta).

 

3. Vastuut Palvelun sisällöistä
Pirkanmaan Lehtitalon tuottama sisältö
Pirkanmaan Lehtitalo vastaa Palveluun itse tuottamansa aineiston sisällöstä sekä tekijänoikeuksista ja muista immateriaalioikeuksista. Pirkanmaan Lehtitalo ei vastaa Palvelun muusta sisällöstä eikä muusta Palvelun kautta tai avulla toimitettavasta tai saatavasta sisällöstä. Pirkanmaan Lehtitalo ei vastaa asiakkaan Palveluun lähettämän materiaalin tai toisen palveluntarjoajan palvelusta tai sisällöstä, niihin liittyvistä tekijänoikeuksista tai muista immateriaalioikeuksista miltään osin.

Asiakkaan Palveluun toimittama sisältö
Asiakas vastaa Palvelun käytöstä sekä Palveluun toimittamastaan tai sen kautta muille käyttäjille ja muihin tietoverkkoihin jakamastaan materiaalista.

Asiakas vastaa myös siitä, ettei Palvelun käyttö tai edellä mainittu materiaali loukkaa kolmannen tekijän-, teollis- ja muita suojattuja oikeuksista tai ole näiden käyttöehtojen, lain tai hyvän tavan vastaista tai aiheuta haittaa tai häiriötä verkolle, Pirkanmaan Lehtitalolle, Pirkanmaan Lehtitalon sopimuskumppaneille, muille käyttäjille tai kolmansille osapuolille. Asiakas sitoutuu korvaamaan Pirkanmaan Lehtitalolle tai kolmannelle Palvelun tämän kohdan vastaisesta käytöstä mahdollisesti aiheutuvat kustannukset ja vahingon.

Jos asiakas toimittaa Palveluun teksti, kuva- tai videomateriaalia, asiakas vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet lähettämäänsä aineistoon. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas on itse kirjoittanut ja/tai kuvannut materiaalin tai muutoin luonut lähettämänsä materiaalin, tai että materiaalin kirjoittanut ja/tai kuvannut tai materiaalin luomiseen muutoin osallistuneet henkilöt ovat luovuttaneet asiakkaalle kaikki tarvittavat tekijänoikeutensa niin, että luovutus sisältää myös muuntelu- ja edelleenluovutusoikeuden, ja että materiaalin tallentamiseen on ollut lupa.

Asiakkaalla tulee olla suostumukset kaikilta kuvassa ja/tai videossa esiintyviltä henkilöiltä siihen, että Pirkanmaan Lehtitalo voi hyödyntää ja käsitellä materiaalia kaupallisesti ja/tai muutoin parhaaksi katsomallaan tavalla. Kuvan/videon lähettäneen asiakkaan tulee tiedusteltaessa pystyä esittämään kyseessä olevat suostumukset. Alaikäisten osalta tulee tarvittaessa voida esittää huoltajan suostumus. Asiakas vakuuttaa myös, että hän ei ole luovuttanut tai tule luovuttamaan materiaalia yksinoikeudella millekään kolmannelle taholle.

Pirkanmaan Lehtitalolla on oikeus oman harkintansa mukaan olla julkaisematta asiakkaan Palveluun toimittamaa materiaalia sekä poistaa Palvelusta jo julkaistu materiaali.

Palvelussa on keskustelupalsta, johon asiakkaat voivat osallistua lähettämällä palstalle viestejä. Keskusteluissa julkaistavat mielipiteet eivät välttämättä edusta Pirkanmaan Lehtitalon mielipiteitä tai linjaa. Keskustelupalstalle toimitetun aineiston kirjoittaja vastaa siitä, että hänen tekstinsä on lakien ja hyvien tapojen mukaista. Asiakas on Suomen lain mukaisesti rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa kirjoitustensa sisällöstä.

Asiakas myöntää Pirkanmaan Lehtitalolle kaikki oikeudet muokata, kopioida, julkaista tai olla julkaisematta kokonaan tai osittain sellaista aineistoa, jonka kirjoittaja on lähettänyt keskustelupalstalle.

Keskusteluissa julkaistavien tekstien kirjoittajien henkilöllisyys ja yhteystiedot ovat luottamuksellisia tietoja, joita Pirkanmaan Lehtitalo ei luovuta kolmannelle osapuolelle. Pirkanmaan Lehtitalolla on kuitenkin harkintansa mukaan oikeus luovuttaa kirjoittajan nimi- ja yhteystiedot poliisi- tai muulle viranomaiselle. Tiedot voidaan luovuttaa, jos on syytä epäillä, että itse kirjoituksella on syyllistytty rikolliseen tekoon tai että on tapahtunut rikos, jonka selvittämistä voidaan edistää kirjoittajan nimi- ja yhteystiedot luovuttamalla ja viranomainen esittää tätä koskevan perustellun pyynnön.

 

4. Ohjelmat ja tietoliikenneyhteydet

Palvelun käyttö edellyttää selainta tai sovellusta ja yhteyden muodostamiseen tarvittavia tietoliikenneohjelmia sekä asianmukaisia tietoliikenneyhteyksiä, joista aiheutuvat kustannukset maksaa Asiakas. Käyttääkseen maksullisia palveluita, asiakkaalla tulee olla voimassa oleva käyttäjätunnus ja siihen liittyvä digitilaus.

Ohjelmien virheettömyyttä tai keskeytyksetöntä toimivuutta ei taata. Pirkanmaan Lehtitlao tai sen lisenssinhaltijat eivät missään olosuhteissa vastaa mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuvat käytettävälle tietokonejärjestelmälle tai siinä oleville tiedoille mukaan lukien tietoturvallisuusriskit (virukset, tietovarkaudet yms.).

 

5. Käyttökatkot, käyttöehtojen muutokset ja muut ehdot
Palvelussa saattaa ilmetä käyttökatkoja huollosta, liiasta kuormituksesta tai muusta syystä johtuen. Pirkanmaan Lehtitalo pyrkii informoimaan tulevista käyttökatkoksista. Pirkanmaan Lehtitalolla ei ole vastuuta Palvelun keskeytyksistä. Pirkanmaan Lehtitalo ei myöskään korvaa asiakkaalle keskeytyksestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, vahinkoa tai kustannuksia.

Pirkanmaan Lehtitalolla on yksipuolisesti oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja. Muutoksista ilmoitetaan seitsemän päivää ennen niiden voimaan astumista palvelun www-sivulla. Lainsäädäntö- ja viranomaistoimista aiheutuvat muutokset astuvat voimaan niiden voimaantulohetkenä.

Ylivoimainen este – force majeure – vapauttaa sopijaosapuolen noudattamasta tämän sopimuksen velvoitteita aina siihen asti, kunnes velvoitteiden täyttämisen edellytykset voidaan palauttaa.

Pirkanmaan Lehtitalo -konsernilla on oikeus siirtää Palveluun liittyvät henkilörekisterit, Palvelu ja sen ylläpito Pirkanmaan Lehtitaloon kulloinkin kuuluvalle yhtiölle.

Palvelun käyttöä koskevat mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Tampereen käräjäoikeudessa Suomen lain mukaan.

 

6. Reklamaatiot

Reklamaatio- ja virhetilanteissa tilaaja voi olla yhteydessä Ylöjärven Uutisten tilaajapalveluun.

Palaa tästä takaisin ylös

 


 

Tietosuojaseloste

Tutustu selosteeseen tietosuojasivullamme osoitteessa ylojarvenuutiset.fi/tietosuoja.

Palaa tästä takaisin ylös

 


 

Mainosta Ylöjärven Uutisissa

Lue lisää digi- ja printtimainonnasta Mainostajasivuillamme.

Palaa tästä takaisin ylös

 


 

Ilmoitusten julkaisu

Ilmoitusten julkaisuun sovelletaan kulloinkin voimassa olevia mediamyynnin ehtoja.

Ilmoittaja on vastuussa ja korvausvelvollinen mainontansa aiheuttamista mahdollisista vahingoista kolmannelle osapuolelle ja/tai lehdelle.

Lehden vastuu rajoittuu ilmoituksen korjaamiseen tai poistamiseen. Välillisiä tai välittömiä vahinkoja ei korvata. Rahallisia korvauksia tai lehti-ilmoituksia ei myönnetä verkossa olleen mahdollisen virheen tai puutteen vuoksi.

Palaa tästä takaisin ylös

 


 

Ylöjärven Uutiset Oy:n ja paikallislehti Ylöjärven Uutisten toiminta-ajatus

Ylöjärven Uutiset Oy on viestintäalan palveluyritys, jonka toiminta-ajatuksena on asiakkaidensa informaation ja viestinnän tarpeiden tyydyttäminen yhteiskunnallisesti hyväksyttävällä ja liiketaloudellisesti kannattavalla tavalla.

Toiminta-ajatusta toteutetaan kustantamalla Ylöjärven Uutisia. Lehti on yksipäiväinen tilattava paikallislehti, joka toimii levikkialueensa talouselämän ja kulttuurin kehittämiseksi. Lehti on puoluepoliittisesti sitoutumaton sekä muista ulkopuolisista sidosryhmistä riippumaton. Lehti ilmestyy keskiviikkoisin.

Ylöjärven Uutiset on levikkialueensa kattava ilmoitusväline.

Yhtiössä noudatettavat perusarvot ovat luotettavuus, kehityskykyisyys ja palveluhalukkuus. Omalle henkilökunnalleen yhtiö pyrkii tarjoamaan turvallisen ja motivoivan työpaikan, jossa kunkin yksilön kehitysmahdollisuudet otetaan täysimääräisesti huomioon.

Asiakastyytyväisyys on suunnittelun ja toiminnan lähtökohta. Vastuu asiakastyytyväisyyden toteutumisesta kuuluu jokaiselle työntekijälle. Hyväksymme sen tosiasian, että asiakas yksin arvioi saamansa tuotteen tai palvelun laadun.

Palaa tästä takaisin ylös

 


 

Ylöjärven Uutiset Oy:n toimintaa ohjaavat paikalliset arvot ja toimintaympäristö

Olemme osa Pirkanmaan Lehtitalo-konsernia, jonka julkaisemia muita lehtiä ovat Pirkanmaalla ilmestyvät tilattavat paikallislehdet Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat ja Sydän-Hämeen Lehti. Konsernimme julkaisee myös Ideapark Nyt -kaupunkilehteä.

Lisäksi olemme osakkaana SUN Radiossa (Pohjois-Satakunnan Viestintä Oy) sekä valtakunnallisessa kauppakeskusten äänimainontayhtiö Mall Voice Oy:ssä.

Olemme Sanomalehtien Liiton jäsen.

Perheyrityksenä tavoitteemme on toiminnan vakaa ja hallittu kehittäminen sekä jatkuvuus. Omistuspohja antaa myös hyvän pohjan toimia puoluepoliittisesti sitoutumattomana sekä ulkopuolisista sidosryhmistä riippumattomana.

Palaa tästä takaisin ylös