Ryhdin B-pojille aluemestaruuspronssia

Ryhdin B-pojat palasivat  lentopalloilun lounaisen alueen mestaruusturnauksesta Mäntästä pronssisten mitalien kanssa.

Ryhti hävisi alkulohkossa Humppilan Yrille 0–2 heikolla pelillä mutta paransi otteitaan selvästi Vilppulan Tähteä vastaan ja kukisti sen. Kun Yri voitti Tähden 2–1, Ryhti sijoittui lohkon kakkoseksi ja pääsi välieriin.
Niissä tuli vastaan tamperelainen Kalevan Lentopallo. Vaikka Ryhti pelasi jälleen hyvin, tuloksena oli 0–2-häviö. Pronssiottelussa ylöjärveläiset ottivat makean revanssin Yristä murskalukemin 2–0 (25–14, 25–8).
Yrin puhti oli siinä vaiheessa loppunut, mutta Ryhdin pelikin kulki mainiosti. Santtu Valento, Ilari Toimela ja Joona Järnvall paukuttivat käytännössä ratkaisun syötöillään, joista osa oli komeita ässiä.
Toimela pelasi keskitorjujana tasaisen hyvän turnauksen, mutta varsinainen jokerikortti löytyi passarin paikalta. Pitkään selkävaivojen vuoksi kentiltä poissa ollut Einari Koivisto rakensi peliä kuukauden harjoittelulla ja onnistui jopa yli odotusten.
Koivisto vahvistaa Ryhtiä merkittävästi puolentoista viikon päästä Suonenjoella pelattavassa SM-välieräturnauksessa, johon joukkue valmistautuu yhteisharjoituksilla KaLe:n kanssa.
Ryhdin C-pojat pelasivat vastaavan turnauksen Salossa ja hävisivät alkulohkossa Lempäälän Jyrylle 1–2 sekä kotijoukkue Rikalavolleylle 0–2. Sijoitusottelussa tuli takkiin Loimaan Jankolta, joten sijoitukseksi tuli kuudes.
Ryhdin C-tytöt turnasivat aluemestaruuksista Raisiossa ja hävisivät kotijoukkue Loimulle ja Liedon Parmalle 1–2 sekä Salon Viestille 0–2. Ryhti sijoittui kuudenneksi.
B-tytöissä Ryhti emännöi
B-finaaliturnausta, jossa ratkaistiin sijat 7–12. Tuloksena oli pelkkiä voittoja eli seiskasija kokonaiskilpailussa.
Ryhti kukisti alkulohkossa forssalaisen Koijärven Kunnon 2–0 ja Maskun Katajan 2–1. Välierissä vastaan tuli Vilppulan Tähti, jonka Ryhti kukisti helposti 2–0. Myöhään illalla pelattu viimeinen peli päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen Kalevan Lentopalloa vastaan 2–0-kotivoittoon.
Koko joukkue onnistui tasaisesti niin hyvin, että Ryhdiltä voi odottaa paljon SM-sarjan välieräturnauksessa.