Uplakers tykitti kahdessa ottelussa yhteensä hurjat 24 maalia – katso kuvista LeKin nöyryytys

Ylöjärven Uplakers palasi yllätystappion jälkeen hurjana kaukaloon. Uplakers pöllytti viime viikonlopun kahdessa ottelussaan vastustajien maaliverkkoja peräti 24 kertaa.
Ville Järvinen tuulettaa Uplakersin neljättä maalia. (Kuva: Esa Norvia)

Lauantaina Uplakers murjoi Mestiksestä II-divisioonaan tiputetun Lempäälän Kiekon peräti 11–4. Sunnuntaina mänttäläinen Koillis-Pirkan Kiekko sai vieläkin kovempaa kyytiä, kun loppulukemat olivat ylöjärveläisten hyväksi 13–1.

LeKi aloitti Ylöjärvellä pirteästi ja johti ottelua ensimmäisen erän puolivälissä jo 0–2. Uplakers nousi kuitenkin tasoihin ennen ensimmäistä erätaukoa ja toisessa erässä isännät menivät menojaan. Kolmannessa erässä LeKin puhti loppui kokonaan ja Uplakers tykytti viimeisen kaksikymmenminuuttisen aikana kuusi maalia.

Neljä pelaajaa Uplakersista vietti neljän tehopisteen iltaa. Eniten lempääläläisiä kurittivat Kalle Niemenmaa (1+3), Teppo Antila (2+2), Mika Kalliomäki (0+4) sekä Leevi Niemenmaa (1+3). Kolmeen tehopisteeseen ylsivät Petteri Pajunen ja Turo Mikkola.

Sunnuntaina ottelu oli ohi jo avauserän jälkeen, kun Uplakers oli latonut vieraiden verkkoon peräti seitsemän täysosumaa. Toinen erä pelattiin tasan, mutta kolmannessa erässä Uplakers jyräsi jälleen ja takoi lisäosumia.

Tässä kamppailussa ylöjärveläisten tehokkaimpia oli kaksi maalia ja kolme maalisyöttöä mieheen saalistaneet Mika Kalliomäki ja Turo Mikkola. Teppo Antila ylsi neljään tehopisteeseen. Kolme tehopistettä merkittiin Niilo Lähteelle, Petteri Pajuselle, Kalle Niemenmaalle, Ville Järviselle ja Aleksi Saadetdinille.

Voittojen myötä Uplakers siirtyi sarjan piikkipaikalle. Ensi sunnuntaina Uplakers vierailee Tampereella KooVee II:n kotijäällä.

Petteri Pajunen katsoo, kun kiekko on taas verkossa. (Kuva: Esa Norvia)
Aleksi Saadetdin on juuri viimeistellyt Uplakersin 5–2-osuman. (Kuva: Esa Norvia)
Petteri Pajunen rientää onnittelemaan Turo Mikkolaa. (Kuva: Esa Norvia)