Ryhti edelleen tappiokierteessä

Ylöjärven Ryhdin taival jatkui tuskaisena jalkapallon miesten Kolmosessa. Tällä kertaa Ryhti hävisi rumasti jumbofinaalin Euran Pallolle.

Vieraskentälle varsin ohuella pelaajamateriaalilla matkustanut Ryhti joutui kaivamaan pelivälineen verkostaan tuttuun tapaan varsin aikaisessa vaiheessa.
Pelikello ehti vierähtää vain 13. minuutin kohdalle, kun isäntien Joona Forsström iski avausosuman.
Tauolle lähdettiin Euran kolmen maalin johdossa, kun Antti Julin teki joukkueelleen kaksi osumaa ennen puoliaikavihellystä.
Toinen jakso jatkui samoissa merkeissä kuin ensimmäinen. Eura hallitsi kenttätapahtumia ja meni menojaan myös valotaululla.
Jari Tupala iski 57. minuutilla numeroiksi 4–0, ja hetkeä myöhemmin Joona Forsström teki illan toisen osumansa.
Lopuksi Antti Julin pääsi sinetöimään hattutemppunsa, kun EuPa voitti vaisun ylöjärveläisvieraansa numeroin 7–0.
Neloseen kauden päätteeksi putoava Ryhti on hävinnyt nyt seitsemän ottelua putkeen.
Etenkin joukkueen puolustustyöskentely on ontunut pahasti, sillä ylöjärveläisten verkkoon on isketty 21 ottelussa jo 77 maalia.
Ryhti pelaa vielä yhden ottelun Kolmosessa.
Viimeisessä kamppailussa vastaan asettuu tamperelainen FC Tigers. Ryhdillä olisi nyt kasvojen pesun paikka.