Paikallislehden hyväntekeväisyyskampanja: Kerro kuka tarvitsee ruokalahjakortin jouluna?

Ylöjärven Uutiset tekee jälleen jouluna hyvää ilmoittaja-asiakkaidensa kanssa. Tiedätkö sinä jonkun, joka olisi jouluisen ruokalahjakortin tarpeessa?

Aiempina vuosina paikallislehti on lahjoittanut perinteisen Ylöjärven Uutisten Jouluviestin joulutervehdyksistä saadusta tuotosta ison osuuden tukea tarvitsevien ylöjärveläislasten harrastuksiin. Kun sosiaalitoimi siirtyi hyvinvointialueelle, paikallislehti haluaa varmistaa, että avustukset menevät jatkossakin suoraan Ylöjärvelle.

Niinpä tänä vuonna Ylöjärven Uutiset lahjoittaa osan joulutervehdysten tuotosta joulun ruokalahjakortteina vähävaraisille ylöjärveläisille. Lahjoitamme 50 ja 100 euron suuruisia ruokalahjakortteja niitä tarvitseville.

Paikallislehti toivoo nyt lukijoiltaan ehdotuksia siitä, kuka henkilö tai mikä perhe olisi ruokalahjakortin tarpeessa. Kerro itsestäsi, lähimmäisestäsi, naapuristasi tai kenestä tahansa, joka olisi mielestäsi avun tarpeessa.

Lähetä viesti avuntarvitsijasta perusteluineen Ylöjärven Uutisten toimitukselle osoitteeseen toimitus@ylojarvenuutiset.fi. Kirjoita viestin otsikkoon ”Hyväntekeväisyyskampanja”. Lähetä viesti 4.12. mennessä. Ylöjärven Uutisten henkilökunta valitsee lahjakorttien saajat viestien perusteella.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?