Oiva Keskinen säkenoi perjantain liigapelissä SaiPaa vastaan

Tampereen Tapparan ylöjärveläishyökkääjä Oiva Keskinen oli huikeassa vireessä perjantain liigakamppailussa Lappeenrannan SaiPaa vastaan.

Kolmosketjun sentterinä jälleen pelannut Keskinen alusti ottelussa peräti neljä maalia. Selostajalegenda Juha Lindgren totesi ottelun jälkeen Tampereen Kiakkoradiossa Oivan alkavan muistuttaa elävästi setäänsä, Leijona-legenda Esa Keskistä.

Keskinen syötti Tapparan voittomaaliksi jääneen 2–0-osuman avauserän kuudennella minuutilla. Ylivoimalla syntyneen maalin viimeisteli puolustaja Otto Leskinen. Toisen kerran Keskisen nimi nähtiin mediakuutiolla pari minuuttia myöhemmin, kun hän syötti hattutempun ottelussa tehneen Petteri Puhakan ensimmäisen maalin.

Keskiselle merkittiin vielä syötöt Tapparan neljänteen ja kuudenteen osumaan. Kirvensrintojen neljännen viimeisteli Puhakka ja kuudennen maalin iski liigadebyytissään nuori Benjamin Rautiainen. Tappara vei ottelun nimiinsä 6–1 ja peliä Nokia Areenalla seurasi lähes 10 000 katsojaa.

Keskinen on nyt iskenyt 13 pelaamassa liigakamppailussa yhdeksän tehopistettä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?