Lukupaketti: Takamaalaiset onnessaan uudesta pyörätiestä, Avantilaiset marssivat ulos työpaikaltaan, vinkkejä syysloman viettoon…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

Takamaan kevyen liikenteen väylä saatiin virallisesti auki perjantaina. (Kuva: Vilma Kaura)

Huhtikuussa 2022 alkanut Takamaan kevyen liikenteen väylän rakennushanke on nyt valmis. Pyörätietä yritettiin saada Takamaalle 20 vuotta.

Vaarallinen koulutie on nyt historiaa: Takamaalaisoppilaat avasivat tuliterän pyörätien perjantaina ja totesivat oleellisimman: ”Nyt pääsee vaikka S-marketille”

 

Keskiviikkona kolmen pirkanmaalaisyrityksen työntekijät marssivat ulos työpaikoiltaan vastustalauseena hallituksen työelämäheikennyksiin. Ylöjärveläiseltä Avant Tecnolta mielenilmaukseen osallistui koko tehtaan tuotantoketju.

Koko Avantin tuotantoketju marssi ulos kesken keskiviikon työpäivän: ”Ihan järjetön asia, että työntekijöiltä viedään oikeudet”

 

Ylöjärvellä myrskysi taas keskiviikkona.

Myrsky kaatoi puun rivitalon katolle Siivikkalassa – Pelastuslaitoksella piti kiirettä Ylöjärvellä keskiviikko-iltana

 

Ylöjärven Pallo palkitsi pelaajia sekä muita pesäpalloperheeseen kuuluvia tiistai-iltana Kauraslammen koululla järjestetyssä tilaisuudessa. Nuorten pelaajien parissa tehty työ kantaa hedelmää.

YPA palkitsi pesäpalloväkeä

 

Ylöjärven kaupunginvaltuusto ei saanut vieläkään valittua uutta kaupunginhallitusta, kun pykälä kaupunginhallituksen jäsenten ja varajäsenten valitsemisesta jätettiin pöydälle.

Kaupunginhallitus jäi jälleen valitsematta, kun pykälä jätettiin pöydälle – Vain perussuomalaiset kannattivat käsittelyä

 

Syyslomaa vietetään Ylöjärvellä ensi viikolla 16.10.-22.10. Kokosimme tähän juttuun lomaohjelmaa, jota on tarjolla ylöjärveläisille lapsiperheille ja nuorille.

Mitä tehdä perheen kanssa syyslomalla? Kurkkaa menovinkit muun muassa kahdesta koko perheen ulkoilutapahtumasta

 

Sen lisäksi, että Kurussa on Seitsemisen laaja polkureitistö, myös lähempänä Ylöjärven keskustaa sijaitsee monipuolinen Riuttaskorven virkistysmetsä tulipaikkoineen ja vesistöineen.

Syyslomaretkelle metsään – Kurusta löytyy polkuja jokaiselle

 

Filmipyörä palaa Ylöjärven Kauraslammen koululle (Kuusistontie 1) esittämään elokuvia syyslomaviikonloppuna 14.-15.10.

Filmipyörä näyttää jälleen elokuvia Kauraslammen koululla

 

Pirkanmaan jätehuollon kuormurit Repe, Romu ja Riepu tulevat Ylöjärvelle. Kotitalouksille jätteiden jättö kuormureiden kyytiin on maksutonta.

Kotitalouksien sähköromua, vaarallisia jätteitä ja lumppuja noutavat jäteautot tulevat taas Ylöjärvelle – Katso aikataulut

 

Ylöjärveläinen kiinteistöalan yrittäjä Mika Kotiranta on 60-vuotissyntymäpäivänään matkalla jossain päin Eurooppaa.

60-vuotta täyttävä asuntokaupan konkari ottaa etäisyyttä leipätyöhönsä ja katselee maailmaa

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?