Lukupaketti: Ylisen sairaala-alue tulee taas myyntiin, tuttu ylöjärveläinen nähdään uutuuselokuvassa, nämä ovat merkit kun ajokortista kannattaa luopua…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

(Kuva: Sanna Hillberg)

Pirkanmaan hyvinvointialueen toimielimiin kuuluva konserni- ja toimitilajaosto käsitteli  kokouksessaan Pirhan omistuksessa oleva Ylöjärvellä sijaitsevan Ylisen kuntoutuskesksen myyntiin laittamista.

Rapistuneen Ylisen sairaala-alueen myyntiä käsiteltiin tällä viikolla: Näin paljon huonokuntoisesta kiinteistökokonaisuudesta pitäisi vähintään maksaa

 

Kurun terveysaseman yhteydessä sijaitseva Fimlabin laboratorio sulkeutuu toistaiseksi. Laboratoriotoimintaa ovat järjestäneet yhteistyössä Pirkanmaan hyvinvointialue ja Fimlab.

Kurun laboratorioon ilmestyi lappu luukulle, koska työntekijää ei ole – Pirha: ”Asiaa katsotaan uudelleen ensi vuonna”

 

Arkkitehtuurin Finlandian voittanut Martta Wendelin päiväkoti on kuutioissa mitattuna Suomen suurin päiväkoti, joka toteutettiin kattoa myöten hiilinieluna toimivista CLT-levyistä eli ristiin liimatusta massiivipuusta.

Tiesitkö? Arkkitehtuurin Finlandian voittanut ekologinen puupäiväkoti on ylöjärveläisyhtiön rakentama

 

Kauraslammen koulun 1–6 -luokan oppilaat saivat tiistaina vieraakseen Janne Mustosen, jolla oli tärkeää asiaa koulukiusaamisesta ja välipalana viihdyttäviä taikatemppuja.

Kansainvälistä näkyvyyttä niittänyt taikuri puhui ylöjärveläiskoululla kiusaamisesta

 

Abnoy Oy:n lastensuojeluyksikkö siirtyi Kurun Parkkuun entiseltä koululta Kurun keskustaan viime vuoden toukokuussa.

Tällaista hoitoa päihde- ja mielenterveysongelmista kärsivät lapset saavat kurulaisyksikössä: ”Lapset ja ohjaajat käyvät yhdessä vaikkapa keilaamassa tai elokuvissa”

 

Leija-kirjasto joutui sulkemaan ovensa perjantaina teknisen vian vuoksi.

Leija-kirjastossa havaittiin aamulla tekninen vika: Kirjaston ovet pidetään kiinni ainakin maanantaihin asti

 

Korkea ikä ei välttämättä ole riski liikenteessä. Jos toimintakyky on hyvä eikä ajoterveyttä haittaavia sairauksia ole, mikään ei estä ajamasta pitkiäkin matkoja.

Ikääntyvä ratissa – milloin on aika luopua ajokortista?

 

Ylöjärvellä pilotoidaan koulu-PT-toimintaa kuluvana syyslukukautena.

Kolme ylöjärveläiskoulua saa tänä syksynä oman personal trainerin

 

Influenssa- ja koronarokotuksien ajanvaraukset avautuvat Pirkanmaalla 11.10. klo 12.

Oletko oikeutettu maksuttomaan influenssarokotukseen? Katso päivämäärät Ylöjärven rokotustapahtumista, joihin voi tulla ilman ajanvarausta

 

Luotettavia ja tasapainoisia aikuisia tarvitaan mukaan Pirkanmaalla lasten ja nuorten tukihenkilötoimintaan, josta järjestetään marraskuussa koulutus Ylöjärvellä.

Olisiko sinulla aikaa lapselle tai nuorelle? Moni ylöjärveläislapsi jonottaa omaa tukihenkilöä – ”Etenkin miehiä tarvittaisiin mukaan toimintaan”

 

Petri Kotwican ohjaama elokuva Comeback tulee ensi-iltaan perjantaina. Valkokankaalla nähdään myös tuttu ylöjärveläiskasvo. Comeback kertoo entisistä rock-tähdistä Tonystä ja Petestä, joita elämä on vienyt bändielämän jälkeen eri suuntiin.

Ensi-iltaelokuvassa tuttu ylöjärveläiskasvo – Comeback on tarina tunnerikkaasta matkasta

 

Testaa tietosi! Ylöjärven Uutisten liikennevisassa pääset testaamaan,  miten hyvin tunnet paikallisen liikenteen.

Liikennevisa ylöjärveläisittäin: Tiedätkö, paljonko liikenneympyröitä on? Entä mitä menopeliä ylöjärveläiset voivat varata käyttöönsä kaupungilta?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?