Jäähallilla tunnelmaa lauantaina: Paikalla Tapparan mestaruuspokaalit, maskotti, kapteeni ja oman kylän liigakasvatti

Uplakers järjestää ensi lauantaina Ylöjärven jäähallilla kello 12–13 tapahtuman, jossa on näytillä Tampereen Tapparan viime kaudella voittamat Liigan Kanada-malja sekä mestarien liigan voittopokaali.

Lasten ilona mukana tapahtumassa viilettää myös Tapparan suosittu maskotti Tapsu. Pelaajista Tapparaa tilaisuudessa edustavat joukkueen kapteeni, ylöjärveläislähtöinen Otto Rauhala sekä keskiviikkona upean liigadebyyttinsä tehnyt ylöjärveläissentteri Oiva Keskinen.

Tapahtumalla kerätään varoja Tikanpoikarahastoon, jonka avulla mahdollistetaan juniorien harrastaminen ja harrastamisen jatkaminen Uplakersissa taloudellisesti haastavan tilanteen kohdatessa. Rahaston varoja ohjataan aina joulukuussa hakemusten perusteella suoraan sekä jääkiekon että taitoluistelun harrastajille.

Jäähalli on tapahtumien keskipisteenä lauantaina. (Kuva: Jani Saarenpää)

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?