Lukupaketti: Uimahallin kahvila on otettu hyvin vastaan, Siltatielle tulossa iso tieremontti, hulppeaa huvilaa myydään taas…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

 

Ylöjärven kaupunki on käynnistänyt Siltatien ympäristön asemakaavan muutoksen, joka koskee noin 7,5 hehtaarin aluetta Kortteentiellä, Perkonmäentiellä ja Lähdevainiontiellä. Kaavasta on julkaistu osallistumis- ja arviointisuunnitelma, josta voi jättää mielipiteitä ja muistutuksia 15.10. saakka.

Kortteentie siirtynee kulkemaan tulevaisuudessa Siltatien ali – Alueelle myös lähikauppa?

 

Myrskyn silmässä ollut kaupunginvaltuutettu Erja Pelkonen kritisoi tilapäisen valiokunnan toimintaa kaupunginhallituksen erottamista käsittelevässä asiassa.

Erja Pelkonen kritisoi tilapäisen valiokunnan tekemää selvitystyötä- Kaupunginvaltuusto päättää maanantaina kaupunginhallituksen erottamisesta

 

Kahvila Kunto on ollut avoinna Ylöjärven urheilutalolla kuukauden päivät. Yrittäjä Tuuli Isomeri suunnittelee tarjoavansa kahvilassa myös keittolounasta.

Urheilutalolla aloitti Kahvila Kunto

 

Historiallinen, pitkään juhlapaikkana toiminut ylöjärveläishuvila on etsinyt viime vuosina uutta omistaa useaan otteeseen.

Hulppea, yli satavuotias huvila on jälleen kaupan Antaverkassa – Myyntihinta noussut vuoden takaisesta

 

Vallitseva maailmantilanne ja Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan ovat saaneet myös ylöjärveläiset pohtimaan suojautumista. Kysymyksiimme vastasivat Pirhan turvallisuusasiantuntija Arto Kärki sekä Pirkanmaan pelastuslaitoksen valmiuspäällikkö Jarkko Fadjukov

Minne suojaan Ylöjärvellä? Kuka vastaa taloyhtiöiden väestönsuojien kunnosta?

 

Pirha kysyy asukkaittensa mielipidettä tuleviin palveluverkkosuunnitelmiin, jonka puitteissa monen paikkakunnan terveyspalvelut nykyisellään ovat uhattuna.

Kerro mielipiteesi Pirhan palveluverkkoselvityksestä, jonka lakkautuslistalla on muun muassa Kurun terveysasema – Verkkokysely on auki

 

Kesän ajan käynnissä ollut Ylöjärven Uutisten kesärunokilpailu yllätti koko toimituksen runsaalla osallistujamäärällään. Ensimmäistä kertaa järjestettyyn runokilpailuun osallistui peräti 28 kirjoittajaa yhteensä 53 runolla.

Kesärunokilpailu yllätti suosiollaan – lue palkitut runot

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?