Hyödynnä K-Supermarket Linkin kuljetuspalvelu!

Dynaset Oy on käyttänyt jo vuoden päivät aktiivisesti K-Supermarket Linkin kuljetuspalvelua. Myyntiassistentti Heidi Sadonoja kiittelee palvelukonseptin toimintavarmuutta ja huolettomuutta. – Meidän oman väkemme ei tarvitse kiiruhtaa ostoslistojen kanssa paikasta toiseen, vaan tuotteet saapuvat sovittuna päivänä ja kellonaikana perille.

Kauppias Arto Tuominen hioo K-Supermarket Linkin kuljetuspalvelua. – Räätälöimme palvelun yrityskohtaisesti. Lähtökohtanamme on, että yritys saa takuuvarmasti ja oikea-aikaisesti tilauksensa. Kuljetuspalvelumme toimii samalla mallilla myös yksityistalouksien suhteen. (Kuva: Matti Pulkkinen)

K-Supermarket Linkin kauppias Arto Tuominen korostaa hyvän ja tasokkaan palvelun tärkeyttä. Hänen mielestänsä iloinen ja osaava palvelu on kivijalkamyymälän yksi tärkeimmistä vahvuuksista. Asiakkaalla on tärkeä ja vaikutusvaltainen rooli kannustajana ja kirittäjänä.

Ylöjärvi on liki 33 700 asukkaan kaupunki. Aktiivisesti toimivia yrityksiä on noin 3 200.

Tuominen sanoo, että monen yrityksen ja yksityistalouden kauppa-asiat hoituvat parhaalla mahdollisella tavalla käyttämällä paikallisen yrittäjäkauppiaan eli K-Supermarket Linkin luomaa kuljetuspalvelua.

– Me räätälöimme jokaisen asiakkaamme palvelun yksityiskohtaisesti kuntoon. Tärkeintä on, että systeemi pyörii takuuvarmasti, ja se täyttää kaikki odotukset ja tarpeet.

Tuominen korostaa, että koko K-Supermarket Linkin ammattitaitoinen henkilökunta kantaa aktiivisesti vastuuta kaupan toiminnasta. Siihen kuuluu olennaisena osana asiakkaiden toiveiden täyttäminen. Moni tuote tulee marketin valikoimaan nimenomaan asiakkaan tarpeesta ja pyynnöstä.

K-Supermarket Linkin valikoimat elävät koko ajan, mutta valikoimat käsittävät koko ajan reippaat 10 000 tuotetta.

Yrityksissä monenlaisia kauppatarpeita

Kauppias Arto Tuominen tunnistaa, että jokainen asiakas on odotuksineen, tarpeineen ja toiveineen uniikki.

– Myös jokainen yritys on persoonallinen. Niiden henkilökuntakahviloiden ja taukotilojen tarjottavat ovat firmakohtaisia. Me K-Supermarket Linkissä huolehdimme mielellämme kahvilatarpeista, hedelmäkoreista, välipaloista, asiakastilaisuuksien tarjoamisista tuoreista pullista lämpimiin lounasruokiin ja salaatteihin asti. Pian olemme kesässä, ja yrityksissä tarvitaan vissyjä, limonadeja ja muita virvoitusjuomia.

Tuominen kannustaa kunkin yrityksen kahvila- ja taukotilavastaavia ja tarjoiluja hoitavia ihmisiä olemaan reippaasti yhteydessä häneen.

– Sovitaan tapaaminen ja laaditaan toimintamalli yhteistyölle, Tuominen tarkentaa.

K-Supermarket Linkki toimittaa kauppatavarat niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille kolmena päivänä viikossa. Oma henkilöstö hoitaa kuljetuspalvelun omalla kalustolla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

K-Supermarket Linkki avaa yritysasiakkaille laskutustilin. Kauppaostokset laskutetaan kerran kuukaudessa. Sähköinen laskutus onnistuu.

– Yrityksessä säästyy aikaa ja vaivaa, kun kauppatarpeita ei tarvitse kenenkään lähteä erikseen hakemaan, vaan tuttu kauppias tuo kauppatarpeet turvallisesti ja sovitun mukaisesti perille, Tuominen kertoo.

– Tilauksen voi tehdä jo hyvissä ajoin etukäteen K-Supermarket Linkin verkkokaupassa. Toimitus tulee haluttuna aikana.

K-Supermarket Linkin kauppias Arto Tuominen toimittaa maanantaisin Dynaset Oy:n tilauksen, jonka tekee viikoittain myyntiassistentti Heidi Sadonoja. – Kuljetuspalvelu toimii kiitettävästi. K-Supermarket Linkin ja meidän yhteistyömme on jatkunut jo vuoden ajan. Nyt saamme kaikki tuotteet yhdestä ja samasta paikasta. Tuotteet ovat korkealaatuiset, Sadonoja kiittelee. (Kuva: Matti Pulkkinen)

”Vahva suositus palvelusta!”

Dynaset Oy on käyttänyt K-Supermarket Linkin kuljetuspalvelua vuoden ajan.

Tilauksesta ja yhteistyöstä vastaava myyntiassistentti Heidi Sadonoja on erittäin kiitollinen K-Supermarket Linkin tarjoamasta palvelusta.

– Kaikki sujuu kuin tanssi. Kokoamme ostoslistan ja lähetämme sen kauppaan. Tuoreet ja laadukkaat tuotteet tuodaan meille sovittuna ajankohtana, Sadonoja kertoo.

– Kokemuksemme on, että kauppias hoitaa homman! hän lisää.

Sadonoja korostaa, että koko Dynaset Oy:n henkilökunta on tyytyväinen. Työntekijät saavat vishynsä ja limonadinsa sekä hedelmänsä ja muut elintarvikkeensa takuuvarmasti ajallaan.

– Kun naapurissamme toimi

nut leipomo lopetti toimintansa, vaihdoimme perinteiset henkilökuntapullat hedelmiin.

– Kahvi- ja ruokailutilamme on hyvin varustettu. Väkemme on tyytyväinen.

Sadonoja lisää, että K-Supermarket Linkin palvelumalli on kätevä ja arjessa toimiva.

MAAKUNNAN MATTI

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY KULJETUSPALVELUSTA arto.tuominen@k-supermarket.fi

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?