Lukupaketti: Erja Pelkosesta tehtiin rikosilmoitus, näin vauvat opettelevat uimataitoja vauvauinnissa, onnea ylioppilaille…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

Aapo Mäki-Ventelä pyytää poliisia tutkimaan epäilemäänsä petosyritystä, joka liittyy hänen edesmenneen isänsä ylikonstaapeli Markku Mäki-Ventelän kuolinpesään.

Mäki-Ventelä teki rikosilmoituksen Pelkosesta

 

Ylöjärven avantouimarit haki kaupungin hyvinvointilautakunnalta projektitukea 51 000 euroa Veittijärven saunan esteettömyyshankkeeseen. Lautakunta äänesti, että tukea myönnetään kuitenkin vain 70% toteutuneista kustannuksista, vastoin kaupunginvaltuuston viime marraskuussa tekemää päätöstä.

Vettijärven sauna saa tukea esteettömyyshankkeeseen, mutta ei läheskään koko summaa – Valtuuston päätös ei toteutunut hyvinvointilautakunnassa

 

Kevään 2023 uusien ylioppilaiden nimet on julkaistiin tällä viikolla.  Ylöjärven lukion uudet ylioppilaat saavat valkolakkinsa Koulutuskeskus Valossa lauantaina 3. kesäkuuta.

Onnittelut kevään valkolakeille! Tässä ovat Ylöjärven lukion uudet ylioppilaat

 

Ylöjärven uimahallin pikkualtaassa käy torstaisin vipinä, kun vauvauintiryhmät kokoontuvat harjoittelemaan, miten tulla veden ystäväksi.

Yksivuotias Wenla on käynyt isomummunsa Ritvan kanssa vauvauinnissa kolmekuisesta saakka – Katso video uimahallin pienistä vesipedoista

 

Poliisi valvoo tulevana viikonloppuna 19.–21.5.2023 koko maassa mopojen ja muiden kevyiden kaksi-, kolme- ja nelipyöräisten ajoneuvojen käyttöä ja kuntoa.

Poliisi valvoo mopoja viikonloppuna: Viritetyn tai jarruttoman mopon seurauksena lähtee lastensuojeluilmoitus

 

Ylöjärven Markkinat ovat kehittyneet vuosi vuodelta, kun toimivaa konseptia on hiottu. Markkinoiden taustalla häärii leijonaklubi LC Ylöjärvi-Keijärvi, jonka jäsenet pystyttävät markkinat luonnollisesti vapaaehtoisvoimin.

Tuttu markkinahumu riemastuttaa Elovainiolla – Tuotto arvokkaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin

 

Ylöjärven kaupunki on aloittanut toukokuussa maksuttomien ulkoliikuntatuntien järjestämisen. Osa tunneista alkaa touko-kesäkuun vaihteessa.

Kaupunki järjestää maksuttomia ja ohjattuja puistojumppia, kiertoharjoittelua ja kahvakuulatunteja kesällä

 

Jyrkkärantaisen Isomäen kupeeseen rantakiveen jättivät elokuussa 1857 herrat Warro, E.J. Cajaner ja Jocobus Mörne kalliopiirrokset, jotka kuvaavat kahta lyyraa ja ristissä olevia miekkoja. Näin kirjoitti nimimerkki ´Justus´ Ylöjärven Sanomissa 27.3.1964.

Lukijan kirjoitus: Ylioppilasnuorukaiset ja Keijärven kivipiirrokset 1850-luvulta

 

Selostaja Jani Alkio odottaa pian alkavaa kesälomaa, mutta sitä ennen selostettavana on vielä muutama MM-ottelu. Alkio kertoi tämän hetken tunnelmistaan ja arvio, että Suomi joutuu todelliseen testiin MM-kisojen puolivälieräkamppailussa.

Selostajalegenda Jani ”Jantta” Alkio videohaastattelussa: ”Terassilla saa tulla moikkaamaan”

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?