Lukupaketti: Sarjavalittajan valitukset hylättiin hallinto-oikeudessa, uusi kukkakauppa avautui, Birgitta Lindfors kerää Vuorentaustassa roskia…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

Tällä viikolla kerroimme muun muassa uudesta kukkakaupasta, joka avasi Mestäkylässä perinteikkäässä kauppakiinteistössä.

Ylöjärven Perussuomalaiset ry:n hallitus ja Perussuomalaisten valtuustoryhmä selvittävät, nauttiiko Erja Pelkonen enää niiden luottamusta ja voiko Pelkonen jatkaa toimintaansa Perussuomalaisissa.

Perussuomalaiset puntaroivat Erja Pelkosen tulevaisuutta – kirje on synnyttänyt luottamuspulaa

 

Viime vuonna maalatut ja talven aikana haalistuneet Mikkolantien punaiset suojatiemerkinnät saavat uuden maalipinnan.

Mikkolantien uudet punaiset suojatiet kulahtivat talven aikana – Nyt ne maalataan uudelleen eri metodilla

 

Vuorentaustalainen Birgitta Lindfors keksi hyödyntää koiralenkkinsä ja kerää nyt roskia luonnosta.

Birgitta Lindfors siivoaa Vuorentaustaa koiralenkeillänsä, mutta silti samat paikat täyttyvät roskista yhä uudelleen: ”Minulla on aina lenkillä mukana pussi ja kumihanska”

 

Koulutuskeskus Valon rakennusta on tarkoitus laajentaa jo ensi vuonna. Ylöjärven lukiossa alkaa puolestaan teknologian painotuslinja.

Koulutuskeskus Valoa aiotaan laajentaa, Ylöjärven lukioon kymmeniä uusia aloituspaikkoja

 

Ylöjärven kaupunki on hakenut uutta henkilöstöpäällikköä Minna Kekaraisen irtisanouduttua virastaan kuluneena keväänä.

Hämeenkyrön kunnan henkilöstöpäällikkö siirtyy Ylöjärvelle? Virkaa haki kaupungilta yhteensä 22 henkilöä

 

Hämeenlinnan hallinto-oikeus on hylännyt neljä Ylöjärven kaupungin toimiin kärkkäästi puuttuneen sarjavalittajan oikaisuvaatimusta.

Hallinto-oikeus hylkäsi sarjavalittajan oikaisuvaatimukset – LKV Rotikanta Ky tehtailee valituksia Ruotsista?

 

Ylöjärven Ilveksen naisten 3-divarin salibandyjoukkueeseen mahtuvat hyvin eri ikäiset pelaajat. Kivassa joukkuelajissa on myös rajattomat mahdollisuudet kehittää omia lajitaitojaan.

Salibandy sopii äideille ja tyttärille – Ylöjärven Ilveksen naisten joukkueessa pelaajia kuudelta eri vuosikymmeneltä

 

Puutarhurin putiikki aukaisi vappuna perinteisellä kauppapaikalla Metsäkylässä.

Vanha Jutilan kaupan kiinteistö Metsäkylässä herätettiin henkiin: Miia Heiskanen ryhtyi kukkakauppiaaksi tehtyään pitkän uran ”paperinpyörittäjänä”

 

Erittäin pitkän yrittäjä- ja vaikuttajauran tehnyt Teuvo Hakanen on tottunut työllistämään itsensä pienestä pitäen. Pullojen vienti tai kukkalähettinä juokseminen oli nuorena tapa viettää vapaa-aikaa.

Teuvo Hakanen 60 vuotta: Karhen ääni puhuu maaseudun ja yrittäjyyden puolesta – ”Sellainen haave vielä on, että rakentaisimme oman talon tänne”

 

Ylöjärveläiset nelosluokkalaiset tutustuivat tämän viikon maanantaina vesitaitoihin uimahallissa järjestetyssä Vesisankarit-tapahtumassa. Neloset pääsivät muun muassa tekemään uimahyppyjä, sukeltelemaan, pukemaan pelastusliivit ja kisailemaan vauhdikkaassa veneviestissä.

Nelosluokkalaiset pääsivät sukeltelemaan, pukemaan pelastusliivejä ja melomaan uintitapahtumassa – katso vauhdikkaat kuvat

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?