Tuotantoyhtiö etsii Ylöjärveltä lastenelokuvaan kuvauspaikkoja: olisiko sinulla värikäs puutalo ja leikkimökki, rönsyilevä pihapiiri tai huoliteltu puutarha?

Pirkanmaalla kuvataan tänä kesänä Yellow Film & Tv Oy:n tuottamaa lämminhenkistä lastenelokuvaa, johon etsitään nyt kuvauspaikkoja.
Lastenelokuvan kuvauksiin etsitään muun muassa maalaisromanttista pihaa ja vanhaa puista omakotitaloa. (arkistokuva)

Kuvauskohteita etsitään Pirkanmaalta muun muassa Ylöjärven alueelta, ja paikoista maksetaan omistajille erikseen sovittava korvaus.

Tuotantoyhtiön mukaan elokuvan yhdeksi kuvauspaikaksi on etsinnässä värikäs puinen omakotitalo, jossa olisi suuri piha runsaine istutuksineen. Kyseisen pihan ei tarvitse olla ylisiisti, vaan tuotantoyhtiö toivoo tältä pikemminkin rönsyilevyyttä.

Myös leikkimökki pihassa ja pihaa ympäröivä aita ovat toivottuja mutta eivät pakollisia, sillä ne voidaan tuotantoyhtiön puolesta rakentaa tontille väliaikaisesti.

Elokuvaa kuvataan myös sisätiloissa, ja yhtenä vaatimuksena on portaikko sekä ullakko tai vintti, joka saataisiin lavastettua lastenhuoneeksi. Tuontantoyhtiön mukaan ihannetilanteessa sisätilan ja pihamaan kuvaukset voitaisiin hoitaa samassa osoitteessa.

Etsinnässä myös kaksi muuta kohdetta

Elokuvaan kaivataan myös vanhaa omakotitaloa väljällä maalaisromanttisella pihapiirillä, jossa sijaitsee muutama iso puu. Erityistoiveena on kotieläinaitaus, jonka tuotantoyhtiö voi myös rakentaa paikalle ja palauttaa ennalleen kuvausten päätyttyä. Kuvauksia ei suoritettaisi rakennuksen sisätiloissa.

Kolmanneksi kuvauspaikaksi tuotantoyhtiö etsii edellisiä huolitellumpaa pihapiiriä, jossa olisi muun muassa kauniita kukkaistutuksia. Pihan tulisi siis näyttää siltä, että siitä on pidetty hyvää huolta. Toiveena on, että paikalla sijaitsisi vanha huoliteltu puinen puutalo, ja tonttia ympäröisi puinen aita. Tuotantoyhtiön mukaan aita voidaan rakentaa myös jälkikäteen ja purkaa kuvausten päätyttyä.

Mikäli sinulla tai tuttavallasi on kuvauksiin sopiva koti pihoineen, voit olla yhteydessä Yellow Film & Tv Oy:n kuvauspaikkajärjestäjä Roope Yliahoon puhelimitse 044 371 5715 tai sähköpostitse roope.yliaho@gmail.com.