Ylöjärveläisehdokkaiden vaaliväittelyvideot osa 4: Timo Halttula vs. Minna Sarvijärvi

Ylöjärven Uutiset haastoi ylöjärveläiset eduskuntavaaliehdokkaat vaaliväittelyihin. Neljännessä osassa vastakkain ovat vihreiden Timo Halttula ja keskustan Minna Sarvijärvi.

Julkaisemme tällä viikolla kaikkiaan viisi vaaliväittelyä. Uusi video tulee nähtäville joka arkipäivä kello 11. Juontajana toimii YU:n ja Pirmedioiden tapahtumakoordinaattori Hanna-Mari Kujala.

(Valitettavasti neljännen vaaliväittelyn alusta puuttuu noin 3 minuuttia teknisten ongelmien vuoksi. Tämän vuoksi väittelijöiden esittelyt jäivät puuttumaan videon alusta ja väittely alkaa kesken lauseen. Timo Halttulan esittelyvideon voi katsoa väittelyvideon alta. Minna Sarvijärven esittelyn voi lukea Halttulan esittelyvideon alta.)

Katso väittely tästä:

 

Minna Sarvijärvi on kasvatustieteiden maisteri, luokanopettaja, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja maatilan emäntä. Hän viljelee miehensä kanssa kotitilaa Ylöjärven Kurussa Parkkuun kylällä. Sarvijärvi harrastaa kylätoimintaa, hyötyliikuntaa, puutarhanhoitoa, luonnonmateriaalikäsitöitä ja kuorolaulua. Sarvijärvi onYlöjärven kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen ja Ylöjärven Yrityspalvelun johtokunnan jäsen. Lisäksi hän on Pirkanmaan maakuntavaltuutettu ja aluevaltuutettu sekä monipalveluvaliokunnan jäsen ja ryhmänjohtaja. Sarvijärvi on myös Kevan ja MHY:n valtuutettu.

Sarvijärven vaaliteemojen mukaan huoltovarmuudesta on huolehdittava. Hän sanoo, että kaupunkien ja maaseudun kehittäminen ei ole joko-tai, vaan sekä-että. Maantieverkoston korjausvelkaa tulee pienentää, alkutuotannon elinvoimaa tulee kohentaa ja kotimainen alkutuotanto tulee nostaa kannattavammaksi. Sarvijärven mukaan omavaraisuuteen tulee tähdätä kaikilla kentillä. Sarvijärvi sanoo, että peruspalvelut takaavat hyvinvoinnin, joten perusopetus ja toimivat sote-palvelut ovat parasta perhepolitiikkaa. Hänen mukaansa valtioneuvoston ja eri hallinnonalojen strategia- ja tulevaisuustyössä sekä lainsäädännön valmistelussa tulisi huomioida keinot, joilla monipaikkaisuutta voidaan edistää. Sarvijärven mielestä virikkeinen maaseutuympäristö, kohtuulliset palvelut ja vaadittavat tietoliikenneyhteydet ovat vetovoimatekijöitä. Lisäksi maaseudun elinvoimaa tulee vaalia mahdollistamalla rakennusten käyttötarkoituksen muutokset.

Katso myös:

Ylöjärveläisehdokkaiden vaaliväittelyvideot osa 1: Aki Leppänen vs. Erja Pelkonen

Ylöjärveläisehdokkaiden vaaliväittelyvideot osa 2: Pasi Järvilehto vs. Leena Mankkinen

Ylöjärveläisehdokkaiden vaaliväittelyvideot osa 3: Antti Järvensivu vs. Matti Särkilampi

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?