Kunnallisvaikuttaja Antti Teivaala on poissa

Ylöjärvellä pitkän uran kunnallispolitiikassa tehnyt Antti Teivaala menehtyi lauantaina liikenneonnettomuudessa Metsäkylässä.

Onnettomuus sattui lauantaina iltapäivällä Vaasantien ja Hiekkamaantien risteyksessä, jossa henkilöauto törmäsi Teivaalan kuljettamaan pakettiautoon. Onnettomuuspaikalta kuljetettiin sairaalaan neljä ihmistä. Henkilöautossa olleiden vammat eivät ole poliisin tietojen mukaan vakavia.

Poliisi tutkii onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena tai vaihtoehtoisesti törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä mahdollisesti kuolemantuottamuksena. Asiassa epäiltynä on henkilöauton kuljettaja.

Teivaala on toiminut uransa aikana kaupunginvaltuutettuna. Hän on ollut myös Ylöjärven kaupunginhallituksessa. Tällä valtuustokaudella hän toimi kokoomuksen varavaltuutettuna.

– Kokoomusaktiivi Antti Teivaala on menehtynyt liikenneonnettomuudessa ollessaan vaalitöissä. Tuntuu todella pahalta. Osanotto Antin läheisille suuren suruunne, Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo kommentoi twitterissä.

Antti Teivaala oli Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan hallituksen puheenjohtaja sekä MTK:n metsäjohtokunnan jäsen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?