Uplakersin kasvatit nousivat leijonapaitaan junioreiden maajoukkueturnauksiin

Kaksi Ylöjärven Uplakersin jääkiekkokasvattia valittiin alle 16-vuotiaiden maajoukkueeseen ja yksi ylöjärveläisseuran kasvatti pääsee esiintymään alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa.

Alle 16-vuotiaiden maajoukkue pelaa Tšekissä ensi viikolla 8.–12. helmikuuta. Tässä leijonaryhmässä esiintyvät myös Uplakersissa kiekko-oppinsa saaneet maalivahti Jooa Sammalniemi ja hyökkääjä Joonas Rajala. Sammalniemi edustaa nykyään Rauman Lukkoa ja Rajala Tampereen Tapparaa.

Alle 19-vuotiaiden maajoukkue pelaa puolestaan turnauksen Ruotsissa 8.–11. helmikuuta. Tässsä joukkueessa on Uplakersin kasvateista hyökkääjä Oiva Keskinen, joka kuuluu nykyään nuorten SM-sarjaa selvästi johtavan Tapparan runkopelaajiin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?