Lukupaketti: Vesi kallistuu Ylöjärvellä, kurulaiset oppilaat pääsevät pois homekoulusta, katso tallenne YU Livestä…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

Lukijan kuva Veittijärveltä. (Kuva: Ari Branthin) 

Kysyimme Ylöjärven Veden toimitusjohtajalta Jouni Vähäkytältä, miksi veden hinta nousee Ylöjärvellä vuosittain ja mitä kuntalaisilta kerätyillä vesimaksuilla tehdään.

Vesi kallistuu Ylöjärvellä taas ensi vuonna – Nelihenkisen perheen vesilasku kasvaa vuodessa yli 50 euroa: ”Kolmisen vuotta pitäisi veden hintaa vielä korottaa samalla tahdilla”

 

Tekninen lautakunta linjasi Kurun Yhtenäiskoulun väistötiloista keskiviikon kokouksessaan. Nyt myös alakoululaisille on löydetty potentiaaliset väistötilat.

Kaikki kurulaisoppilaat väistötiloihin – Homekoulu jätetään kylmäksi: ”Paine on ollut niin kova, että se on varmasti edesauttanut asioiden etenemistä”

 

Pirkanmaan Ely-keskus jätti valituksensa hallinto-oikeudelle 30.11. Valitus koskee Ylöjärven kaupungin ympäristölautakunnan lokakuun lopussa tehtyä päätöstä myöntää purkulupa Karhen koululle.

Ely-keskus valitti Karhen koulun purkuluvasta hallinto-oikeuteen – Uuden koulun rakennusprojekti voi joutua jäihin pitkäksi aikaa

 

Torstaina nähtiin paikallislehden historian toinen suora lähetys Mikkolantien toimituksesta. Ylöjärven Uutisten vieraina olivat Ylöjärven kaupungin vapaa-aikajohtaja Minna Vallin, Villa Vinon yrittäjä Kaisa Heino, äskettäin kruunattu Miss Ylöjärvi Marianna Strom sekä Ylöjärven seurakunnan musiikkikasvattaja Maria Joutsi-Laine. Lähetyksessä kuultiin myös musiikkia ja piipahtipa päätoimittajakin kertomassa muutamia ajatuksia.

YU Livessä jälleen mielenkiintoisia vieraita – katso tallenne lähetyksestä tästä!

 

Ylöjärvellä ja Nokialla järjestetyssä Ylisfestarit -tapahtumassa avainroolissa alusta lähtien toiminut mielenterveyshoitaja, ylöjärveläinen Taito Roivas on saanut Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitukselta Elämän tähden -palkinnon.

Ylöjärveläinen Ylisfestarien isä sai työstään Elämän tähden -palkinnon – Taito Roivas on edistänyt urallaan yhdenvertaisuutta ja vaikuttanut asenteisiin

 

Ylöjärven Uutisten joulupukki vuosimallia 2022 esittäytyy – mutta anonyymisti. Arvaa haastattelun perusteella, kuka on kyseessä ja voit voittaa palkinnon.

Tiedätkö, kuka piilottelee punanutun ja parran alla? Arvaa mysteeripukin henkilöllisyys ja voita palkinto!

 

Ylöjärven Viittaveljien sudenpentulauma Koirat poikkesi marraskuussa mukavalla vierailulla Ylöjärven Uutisten toimituksessa. Teimme sudenpentujen kanssa jouluaiheisen gallupin, jossa lahjatoiveet olivat varsin maltillisia.

Sudenpentulauma valtasi toimituksen – Joululahjatoiveena ilmaa ja jalkapallo

 

Tarinat pulppusivat, kun pikkulotat kokoontuivat Vanhaan Räikkään Ylöjärven Maanpuolustusnaisten järjestämään tilaisuuteen. Tilaisuudessa kuultiin koskettavia, vaikuttavia, uskomattomia, ja myös sodan ajan arkipäivästä kertovia, hersyviä tarinoita.

Pikkulottien kokoontumisessa kuultiin koskettavia mutta myös hersyviä tarinoita sota-ajalta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?