Suora lähetys: Katsele YU Liveä torstaina – Mukana upeita vieraita

Ylöjärven Uutiset esittelee huomenna torstaina uuden konseptin ja tuo livelähetykset osaksi paikallislehden digisisältöjä.

Aiemmin paikallislehden verkkosivuilla on nähty suorat lähetykset kaupunginvaltuuston kokouksista, mutta nyt luvassa on jotain aivan uutta. Torstaina 3. marraskuuta Ylöjärven Uutisten uuteen studioon saadaan vieraaksi tunnettuja ylöjärveläisiä puhumaan ajankohtaisista asioista ja paljon muustakin.

Paikallislehden pieni studio omassa toimituksessa on varsin muunneltavissa oleva kokonaisuus.

Ensimmäisessä Mikkolantieltä lähetettävässä lähetyksessä nähdään vieraana muiden muassa Eppu Normaalin kitaristi Juha Torvinen, joka puhuu muun muassa tuoreesta kirjastaan sekä keikkamuistoistaan, unohtamatta ajankohtaisia tunnelmia.

Lisäksi lähetykseen saapuu Ylöjärven Yrityspalvelun toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki, joka kertoo, mitä Ylöjärven elinkeinoelämälle kuuluu kaupungin elinkeinoyhtiön näkövinkkelistä.

Vieraana on myös Finlandia-palkittu kirjailija Anni Kytömäki, jolta kysytään hänen tuoreimmasta romaanistaan, Finlandia-palkinnon aiheuttamista tuntemuksista sekä hänen läheisestä luontosuhteestaan.

Ylöjärven lukiolta vieraaksi saapuu apulaisrehtori Miia Bergman, joka kertoo lukion kuuluisan yrittäjyyslinjan kuulumisia sekä lukiokoulutuksen ajankohtaisia asioita. Ylöjärvi-Seurasta studioon saadaan aktiivinen puuhamies Antero Mäkkylä, jonka kanssa käydään läpi Ylöjärvi-Seuran ja digitaalisen kotiseutuarkiston Ylöjärven Muistin tilannetta.

Urheilun puolelta studioon astelevat Ylöjärven ainoan aikuisten pääsarjajoukkueen Ylöjärven Ilveksen naisten futsal-liigajoukkueen joukkueenjohtaja Karoliina Loutesalmi sekä maajoukkueessakin loistanut hyökkääjä Senni Viren.

Paikallislehden sivuilla osoitteessa ylojarvenuutiset.fi kannattaa siis olla läsnä ainakin kello 12–15. Lähetyksestä jää myös tallenne, jonka voi katsoa silloin kun itselle parhaiten sopii.

Suoran lähetyksen juontaa Hanna-Mari Kujala.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?