Lukupaketti: Tätä Ylöjärven Prismaan on tulossa, rumpuremontti vaikeuttaa Uuden-Kuruntien liikennöintiä, Antti Leppäsellä on hienoja ajoneuvoja…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

 

Ylöjärven kaupungin tekninen lautakunta käsitteli eilisessä kokouksessaan sähkön säästötoimenpiteitä talvikaudelle 2022–2023.

Ylöjärven kaupunki osallistuu energiansäästötalkoisiin – Huonelämpötiloja lasketaan keskimäärin asteen verran

 

Pirkanmaan Ely-keskus uusii Ylöjärvellä kaksi vanhaa tierumpua kantatie 65:llä eli Uudella-Kuruntiellä.

Rumpujen uusinta katkaisee Uuden-Kuruntien – Urakan toisen osuuden kiertoreitti kiertää 17 kilometrin lenkin: ”Matkan tekemiseen kannattaa varata aikaa”

 

Pirkanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Ville Jylhä kertoo, millaista Ylöjärven Prismasta on suunniteltu ja mitä Prisma-keskukseen on tulossa.

Prisma-keskus voi viettää avajaisiaan kahden vuoden sisällä – Tällaisia palveluita jättimäiseen kauppakeskukseen tulee: ”Yksi, mitä on kysytty paljon”

 

Kennelliitto myöntää vuonna 2022 Sankarikoiran arvon 28 koiralle. Kunniamaininnan saa 13 koiraa tekemästään urotyöstä. Tänä vuonna arvonimen saa myös Siivikkalassa perheineen asuva kääpiömäyräköira Pirkko-Hillary.

Siivikkalalainen Pirkko-Hillary on pieni sankarikoira – Kennelliitto palkitsee mäyriksen omistajansa pelastamisesta

 

Kaupungin johtava rakennustarkastaja Johanna Venäläinen hylkäsi syyskuun lopussa vanhan Karhen koulun purkuluvan, mihin tekninen lautakunta haluaa oikaisun ympäristölautakunnassa.

Karhen koulun purkulupa ympäristölautakunnassa: Esityksen mukaan lupaa ei edelleenkään tule myöntää

 

Kun Vahannassa asuva Antti Leppänen avaa autotallinsa oven, voi toimittaja todeta ainoastaan ”Vau!”. Vastassa on kuin pakasta vedetty vuoden 1956, upouudessa maalissa kiiltelevä Ferguson-merkkinen traktori.

Vanhat ajoneuvot saavat Antti Leppäsen käsissä uuden elämän – Kylillä-sarja vieraili Vahannassa

 

Siivikkalalainen Auri Kananen palkittiin Suomen Nuorkauppakamarit ry:n Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailussa. Siivouskuningatar auttaa työllään muun muassa mielenterveysongelmista kärsiviä.

Palkittu siivikkalalainen siivouskuningatar Auri Kananen: ”Kaikilla meillä on jossain vaiheessa vaikeaa ja kärsimme, mutta asiat on mahdollista ratkaista”

 

Kahvila-ravintolayrittäjä Johanna Koivu ei jatka kahvilaansa Vanhassa Räikässä enää enää ensi vuoden helmikuun jälkeen. Kaupunki etsii rakennukseen uutta ravintolatoimijaa.

Kahvila lopettaa Vanhassa Räikässä – Kaupunki etsii jälleen uutta toimijaa kilpailutuksella

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?