Lukupaketti: Teivon omakotialueen asukkaat pyytävät päättäjiä säästämään kotinsa, Kuuselan rannan elävöitys ei etene, Karhen koulu edelleen ristitulessa…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

Keräsimme tähän lukupakettiin viikon aika ilmestyneitä kiinnostavia juttuja. (Kuva: Sanna Hillberg)

Kaupunginhallitus valitsi Kuuselan rannalle ideakilpailun pohjalta uudet yrittäjät jo 1,5 vuotta sitten, mutta uudistuksia ei ole sen jälkeen tapahtunut. YU:n saaminen tietojen mukaan yrittäjät ovat vetäytyneet hankkeesta.

Miksi Kuuselan rannan uudistus ei etene? Naapuria tämä ihmetyttää: ”Kaupunki ei ole pitänyt alueesta kunnolla huolta”

 

Tekninen lautakunta haluaa, että Karhen koulu puretaan uuden tilalta, mutta kaupungin kaavoituksen mukaan molemmat rakennukset mahtuisivat samalle tontille.

Tekninen lautakunta haluaa, että Karhen koulu puretaan – Johtavan rakennustarkastajan päätöstä esitetään oikaistavaksi

Kaupungin kaavoitus: Uudelle Karhen koululle löytyy korvaava rakennuspaikka pihapiiristä, vanha koulu suojeluun kaavalla

 

Teivon pienellä omakotialueella asuvat vetoavat kaupungin päättäjiin, jotta asukkaat saisivat pitää kotinsa, eikä niitä jyrättäisi kerrostalojen alta: ”Toivomme, että käytätte valtaanne hyvään, ettekä ole pelkkä Raitiotieallianssin kumileimasin. Päätöksillänne on todellakin elämäämme ja tulevaisuuteemme ratkaiseva merkitys.”

Mielipidekirjoitus Ylöjärven kaupungin päättäjille: Vetoamme teitä säilyttämään kotimme Teivon omakotialueella

 

Kokoomuksen Katja Luojus valittiin maanantaina Ylöjärven kaupunginvaltuuston uudeksi puheenjohtajaksi. Valtuuston vetäjästä jouduttiin äänestämään. Perussuomalaisten valtuutettu Janne Pajunen esitti tehtävään kokoomuksen Tapani Tienaria.

Katja Luojus valtuuston puheenjohtajaksi tiukan äänestyksen jälkeen – Peer Haataja ilmoitti eroavansa ryhmäpuheenjohtajuudesta

 

Kaupunki suunnittelee Teivaalan harjun reitteihin ja valaistuksiin muutoksia, jotka toteutetaan ensi vuonna.

Teivaalanharjun reitteihin ja latuihin parannuksia – ladut leveämmiksi, valaistus ledeiksi ja jyrkkä kaarre pois

 

Ylöjärven Uutisten liikennevisassa pääset testaamaan, miten hyvin liikennemerkit ja -säännöt ovat hallussasi. Entä miten hyvin tunnet Ylöjärven liikenteen?

12 kysymyksen liikennevisa: Tiedätkö, minne Ylöjärvellä valmistuu pian odotettu pyörätie, entä minne rakennetaan liikennevalot?

 

Anni Kytömäeltä on ilmestynyt kirjauutuus, Luontopäiväkirja. Se on kertomus Katista, joka kulkee metsissä, soilla ja vesillä, tarkkailee luontoa ja pohtii sen arvoituksia.

Finlandia-voittaja Anni Kytömäeltä ilmestyi uusi kirja – Luontopäiväkirja havainnoi luonnon kiertoa 12 kuukauden ajalta

 

Tiuravuoren palvelukeskuksen asukasryhmät ovat päässeet nauttimaan nyt kahtena viikkona sirkushuveista, joiden puitteissa on temppuiltu ja pelleilty naurua säästelemättä.

Palvelukeskuksen vanhukset ovat päässeet pelleilemään oikein urakalla – Katso riemukkaat kuvat Sirkus Tiuravuorilandiasta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?