Johtamisselvitys – sähköpostit paljastavat, että hankinnan lainmukaisuudesta keskusteltiin

- Voisitko Antti tarkistaa, että kaikki muotoseikat täyttyvät ja hallintosääntö toteutuu?, Katja Luojus kysyy 12.11.2020 lähettämässään sähköpostissa Ylöjärven kaupungin hallintopäällikkö Antti Pieviläiseltä. Pieviläinen vastaa Luojukselle 13.11.2020 sähköpostissaan muun muassa näin "Valmisteluryhmä on luonteeltaan ikään kuin valmistelun apuna ja tukena toimiva ryhmä, jolla ei kuitenkaan ole eikä voikaan olla varsinaista toimivaltaa."Sähköpostiviestit paljastavat, että Ylöjärven kaupungin organisaatiossa keskusteltiin johtamisselvityksen lainmukaisuudesta jo ennen vuoden 2020 marraskuun puolta väliä. Silloinen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Katja Luojus (kok.) on lähettänyt työpaikkansa eli Pirkanmaan sairaanhoitopiirin sähköpostin kautta viestiä silloiselle kaupunginjohtaja Jarkko Sorvannolle sekä hallintopäällikkö Antti Pieviläiselle. Viestin otsikkona on Tiedoksi ja toimenpiteitä varten / Selvitys johtamisesta -hankinta. Luojus muun muassa kysyy: ”Voisitko Antti tarkistaa, että kaikki muotoseikat täyttyvät ja hallintosääntö toteutuu?”.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.