Juustoportilla pääsee testaamaan perjantaina sähköautoja – samalla avataan neljä suurteholatauspistettä

Ylöjärven Juustoportilla järjestetään perjantaina 23. syyskuuta sähköautoilun teemapäivä, jonka puitteissa kävijät pääsevät tutustumaan ja koeajamaan uudenkarheita sähköautoja.

Recharge on avannut Juustoportille yhteensä neljä uutta  sähköautojen suurteholaturia. Lisäksi Juustoportilla on Teslan laturi ja Leppäkosken sähkön laturit. (arkistokuva)

Tapahtuma alkaa klo 14 uuden Rechargen sähköautolatausaseman avajaisilla. Recharge on avannut Juustoportille yhteensä neljä uutta  sähköautojen suurteholaturia.

Tapahtumassa latureita esittelemässä Rechargen maajohtaja Sami Saarilahti, jonka mukaan suurteholatureilla pyritään vastaamaan sähköautojen latauspisteiden kasvavaan kysyntään.

Suurteholatureissa etu on niiden nimen mukaisesti suuressa tehossa, jolla sähköauton akku saadaan ladattua nopeasti täyteen.

– Suurlatauspisteessä sähköauton lataus kestää kahvitauon verran eli 15 minuuttia.

Tapahtumassa yleisö pääsee tutustumaan ja koeajamaan yli 30 täyssähköautoa useilta malleilta ja merkeiltä. Paikalla ovat ainakin Mercedes-Benz, Skoda, Audi, BMW, Kia, Volkswagen, Cupra, Nissan, Ford, Hyundai, Mazda, Peugeot, Citroen sekä Maxus. Lisäksi esittelyssä Polestar2 ja Teslan eri malleja.

Koeajot jatkuvat aina klo 19 saakka.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?