Valtuusto muisti edesmennyttä Markku Mäki-Ventelää hiljaisella hetkellä

Ylöjärven kaupunginvaltuuston kokous alkoi maanantaina haikeissa tunnelmissa.

Valtuutetut ja kaupungin johtavat virkamiehet pitivät hiljaisen hetken heinäkuun alussa menehtyneen kaupunginvaltuutettu Markku Mäki-Ventelän muistolle.

– Kulunut kesä toi käsittämättömän suru-uutisen. Ystävämme Markku nautti laajaa luottamusta yli puoluerajojen, kaupunginvaltuuston kokousta poikkeuksellisesti johtanut valtuuston 1. varapuheenjohtaja Leena Mankkinen totesi.

Mankkinen (sd.) otti valtuuston puheenjohtajan nuijan väliaikaisesti, kun valtuuston puheenjohtaja Juho Ojares erosi tehtävästään viime viikolla. Valtuuston uusi puheenjohtaja valitaan seuraavassa valtuuston kokouksessa lokakuussa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?