Lukupaketti: Kurussa koetaan turvattomuutta, Ely-keskus ei purkaisi Karhen koulua, urheilumenestystä jälleen Ylöjärvelle…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

Kurussa koetaan turvattomuutta, minkä vuoksi Kuru-neuvosto järjestää asukastilaisuuden. (Kuva: Sanna Hillberg)

Pirkanmaan Ely-keskus selvittääKarjulankosken vesilaitoksen padon omistajuutta.  Ylöjärven kaupunki on aiemmin kiistänyt padon omistajuuden, koska pato sijaitsee yksityisen omistamilla maa-alueilla.

Kaupunki katsoo, ettei se ole vastuussa kurulaisen padon purkamisesta – Selvittely padon omistajuudesta jatkuu

 

Kuruun kaavaillaan huonontuneen turvallisuusilmapiirin tähden asukasiltaa, joka toteutunee syyskuun puolen välin paikkeilla.

Kurussa tunnetaan turvattomuutta ja jopa pelkoa huumeruiskujen ja rahanpyytäjien tähden: ”Ikäihmiset eivät uskalla mennä apteekkiin ja kauppaan illalla ilman saattajaa”

 

Ylöjärven kaupunki on hakenut purkulupaa vanhalle Karhen koululle, jossa havaittiin sisäilmaongelmia viime vuoden loppupuolella. Ely-keskus ei puolla purkua.

Ely-keskus: Karhen koululle ei tule myöntää purkulupaa – Näin asiaa perustellaan

 

Kurussa aloittettiin tällä viikolla erityinen yhteistyö Kurun yhtenäiskoulun ja paikallisen ikäihmisten asumisyksikön Attendon Graniitin kanssa.

Kurulaisnuoret aloittavat yhteiset ulkoilu- ja pelihetket Attendon vanhusten kanssa: ”Ihan varmasti tämä virkistää vanhuksia”

 

Mukavia urheilu-uutisia jälleen Ylöjärvelle.

Anni Vähäkoski heitti kiekon SM-pronssia

 

Ylöjärvelle viime vuonna avattu Mielikioski järjestää lokakuussa kaksi uutta mielenterveyden koulutusta terveysasemalla.

Mielikioskin mielenterveyden ensiapua tarjoavat koulutukset alkavat syksyllä

 

Harri Niskanen on kauppiaana neljässä K-Marketissa: Pohtolassa, Siivikkalassa, Asuntilassa ja Kurussa. Kauppojen tuotevalikoima muotoutuu asiakkaiden toiveiden mukaan. Kotimaisuus on tärkeää.

K-kauppias Harri Niskanen kuuntelee asiakkaiden toiveita – ”Mitä lähempää ruoka tulee, sen parempi”

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?