Vuorentaustan uuden asuinalueen kaavaa voi kommentoida 30.8. asti

Vuorentaustan uuden asuinalueen asemakaavaehdotus on nähtävillä ja siitä voi jättää muistutuksen 30.8. kello 15 asti.

Havainnekuva Vuorentaustan uuden kaavan kaavarungosta. (Kuva: Ylöjärven kaupunki)

Kyse on Ylöjärven ja Tampereen rajalla sijaitsevan uuden asuinalueen ensimmäisen vaiheen eli pohjoisosan kaavaehdotuksesta. Eteläosan asemakaava käsitellään omana kaavanaan. Liikenteellisesti keskeisen Mastontien uusi linjaus kulkee pohjoisesta eteläosaan.

Asemakaavan tavoitteena on mahdollistaa korkeatasoinen ja vetovoimainen asuinalue, joka tukee katu- ja viherverkon jatkuvuutta. Asemakaavassa tehdään aluevaraukset myös uudelle koululle ja päiväkodille.

Kaavaehdotukseen ja -selostukseen voi tutustua kaavoituksen sivuilla. Muistutukset kaavaehdotuksesta tulee toimittaa kirjallisena ympäristölautakunnalle osoitettuna 30.8.2022 kello 15 mennessä, os. Ylöjärven kaupunki, Ympäristölautakunta, PL 22, 33471 Ylöjärvi tai kaavoitus@ylojarvi.fi.

lue myös:

Uudelle Hatolan alueelle noussee trendikkäitä ”townhouseja” ja puisia pienkerrostaloja

www.ylojarvi.fi/vuorentausta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?