Lukupaketti: Kuvagalleria kaupunkijazzista, Kurusta löytyy Suomen kaunein koti -kilpailija, junaradalle tarvittaisiin aita…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

Parikymmentä vuotta Kyrönlahdentien ja Uuden-Kuruntien risteyksessä seisonut Kyrönlahden liikekeskus etsii uutta omistajaa.

Kyrönlahden maamerkki on myytävänä – ”Tästä saisi seuraavaksi 20 vuodeksi hyvän työpaikan ja sijoituskohteen”

 

Ylöjärven kaupungin nuorisopalvelut kärsii työntekijäpulasta, jonka vuoksi esimerkiksi nuorisotilat avataan vasta syyskuussa. Nuorisopalveluiden toiminta joudutaan käynnistämään viiden työntekijän vajeella.

Nuorisopalveluissa paha työntekijävaje – Toimintaa ei voida käynnistää suunnitellusti

 

Seiväshypyn EM-finaalissa lauantaina Münchenin olympiastadionilla nähdään ylöjärveläistä väriä, kun Urho Kujanpää taivutti torstain karsinnassa viimeisellään 565. Se tarvittiin, sillä ennen kyseistä hyppyä Urho oli sijalla 15 ylitettyään 550 toisellaan.

Ylöjärveläislähtöinen Urho Kujanpää ylsi upeasti taistellen EM-seiväsfinaaliin – ”Suomalaisella seiväshypyllä menee aika hyvin”

 

Kurun Länsi-Teiskossa sijaitsevan Willapirkkolan elämää voi seurata myös Instagramissa. Jutussa mukana kuvagalleria!

Mökki ja tv-ohjelma vähän kuin vahingossa – Anita ja Janne kunnostivat purkukuntoisen talon, joka pyydettiin heti Suomen kauneimmat kodit -ohjelmaan

 

Kaupungin lapsiperheiden palvelut muuttavat Perusturvakeskuksesta kaupungintalon vierestä uuteen Perheiden taloon.

Perheiden talo avautuu Rinteen päiväkodin vieressä ensi viikolla – kaikki palvelut toimivat ajanvarauksella

 

Mielipidekirjoituksessa kritisoidaan Ylöjärven halkovan junaradan turvallisuutta: ”Asun Terätiellä ja perheelläni on suora näkyvyys Tampereen–Parkanon-rataan. Seuraamme tapahtumia ja äskeinen junaonnettomuus kuuluu sarjaan vastaavia tapauksia viimeisen 20 vuoden ajalta.”

Vaarallinen rata – Ensitoimenpiteenä rakentaisin radan molemmille puolille metalliaidan

 

Kurun päiväkoti on Ylöjärven ensimmäinen Vihreä lippu -päiväkoti. Vihreä lippu on kansainvälinen kasvatusalan ympäristöohjelma ja sertifikaatti, jossa lapset ja nuoret muuttavat toimintayksikkönsä arkea kestävämmäksi teema kerrallaan.

Kurun päiväkoti sai tunnustuksen korkeatasoisesta ympäristökasvatuksesta: lapset ovat päässeet arjessaan rakentamaan hyönteishotelleja ja vähentämään ruokahävikkiä

 

Vuorentaustassa on nyt mitä mainioin mahdollisuus harrastaa voimailua ja kamppailua – tai yhdistää nämä kaksi.

Vuorentaustaan syntyi kamppailun ja voimailun symbioosi

 

Kaupunkijazz järjestettiin perjantaina 12. elokuuta kaupungintalon aukiolla. Esiintymässä olivat sielukasta vokaalijazzia esittävä Anna Inginmaa ja debyyttilevyllään Emma-ehdokkuuksia kerännyt Linda Fredriksson.

Kaupunkijazz keräsi jazzmusiikin ystävät kaupungintalon aukiolle – ”Oli semmoisia ajoittain mielenkiintoisia twinpeaksmäisen eteerisiä tunnelmia”

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?