Lukupaketti: Ilkivalta on saanut yhä vaarallisempia muotoja Ylöjärvellä, Siltatielle valmistuva pesäpallostadion parantaa harrastusmahdollisuuksia huimasti

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

Siltatien koulun monitoimikenttä etenee, vaikka valtion tukea ei herunut.

Lue juttu: Täysmittaisen pesäpallokentän valmistumista Siltatielle odotetaan: ”Kunnon kenttä tuo uusia poikajunioreita lajin pariin, kun he tietävät, että täällä voi pelata aikuisiässäkin”

 

Mielipidekirjoituksessa kritisoidaan yrittäjien eläkelakiin kohdistuvaa uudistusta. ”Yrittäjien eläkelakiin on suunniteltu uudistusta, jota sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen (vas) on kuvaillut pieneksi. Tosiasiassa uudistus heikentää yrittäjien asemaa ja ajaa monet lopettamaan.”

Lue juttu: YEL-uudistus kaataisi yrityksiä

 

Ylöjärven keskustan alueella on tehty kesällä paljon ilkivaltaa, joka on yltynyt jopa teinien tulitikkuleikkeihin Kauraslammen koulun Moision toimipisteellä.

Lue juttu: Leikkiä tulella: Ilkivalta Ylöjärvellä saa yhä vaarallisempia muotoja

 

Soppeenmäessä pitkään sijainnut hammasklinikka on saanut uuden yrittäjän, kolmekymppisen hammaslääkärin ja alunperin Kurusta kotoisin olevan Jussi Parkkisen.

Lue juttu: Jussi Parkkinen hoitaa kutsumuksenaan hammaslääkärikammosta kärsiviä Ylöjärvellä – Näin nuoresta hammaslääkäristä tuli hieman vahingossa tunnetun paikallisklinikan yrittäjä

 

Ylöjärven kaupunki järjesti kesäkuussa maksuttoman ikäihmisten vertaisohjaajakoulutuksen. Toiminnan kulmakivi on, että ohjaajat ovat ”perusliikkujia” ja samaa ikäluokkaa kuin palveluihin hakeutuvat.

Lue juttu: Ylöjärvi koulutti vertaisohjaajia ikäihmisten liikuntapalveluihin: samanlainen ”perusliikkuja” ohjaajana madaltaa kynnystä liikkua

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?