Kaupungin johtotrio kokoontuu kyselytunnille kameran eteen – Vielä tänään voit lähettää kysymyksiä!

Ylöjärven kaupungin johtokolmikko vastaa kaupunkilaisten kysymyksiin nyt kolmannen kerran. Tällä kertaa aiheina ovat erityisesti kouluhankkeet ja lähimatkailu, joten kysymysten toivotaan liittyvän näihin aiheisiin. Voit kuitenkin kysyä mistä aiheesta tahansa.

Kaupunkia koskevista ajankohtaisista asioista keskustelevat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juho Ojares, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mauri Heiska sekä kaupunginjohtaja Pauli Piiparinen. Johtajat ovat varautuneet vastaamaan kaupunkilaisten esittämiin kysymyksiin.

Vielä tänään sunnuntaina voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen toimitus@ylojarvenuutiset.fi. Kirjoita aihekenttään ”kyselytunti”.

Keskustelutunti on katsottavissa Ylöjärven Uutisten verkkosivuilla torstaina 9. kesäkuuta kello 17 lähtien.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?