MAINOS

Katonmaalaus Tampere KATTOMAALAUKSET JA -REMONTIT ALAN AMMATTILAISELTA

Vuosikymmenet sitten sepän käsityönä tekemä Väinölän peltikatto on saanut uuden elämän. Lakeuden Kourupalvelu (Katonmaalaus Tampere) hoiti urakan.
Nyt katto loistaa kauniin tummanharmaana.

Ikaalisiin vuonna 1904 valmistuneen Väinölän päärakennuksen käsinsaumattu, sepän tekemä vanha peltikatto sai uuden elämän viime kesänä (2021).

Silloin Lakeuden Kourupalvelu (Katonmaalaus Tampere) hoiti tyylikkäästi kuntokartoituksen paikan päällä, pesi katon, teki tarvittavat pohjatyöt ja maalasi katon sekä suoritti lopputarkastuksen.

Vuosi maalauksen jälkeen vanhan hirsipytingin kaunis katto on tekeytynyt, ja se loistaa tummanharmaana eli graniitinharmaana vangitsen ihmisten katseet ja keräten kiitokset silmänmukaisuudestaan.

Väinölää asuvat Pekka Gestrin ja Matti Pulkkinen, alias Maakunnan Matti ovat erittäin tyytyväiset Lakeuden Kourupalvelun työn vastuullisuuteen ja lopputulokseen. He arvostavat sitä, että Anssi Siltala on soitellut maalauksen jälkeen ja kysellyt aktiivisesti, miltä katto näyttää.

– Rakennusvanhus on kuin jalokivi. Sen katon kunnostaminen ja maalaaminen tulivat runsas vuosi sitten  ajankohtaisiksi. Pidimme tiukasti kiinni siitä, että Väinölän paljon kokenut, hyvin kaunis vanha peltikatto saa arvoisensa käsittelyn. Otimme eri tarjoajien vaihtoehdoista selvää, ja vertailimme niitä keskenään monin eri kriteerein. Valitsimme Lakeuden Kourupalvelun, koska he osoittivat aitoa kiinnostusta kohdetta kohtaan. Heillä on vankka arjen kokemus myös iäkkäiden talojen kattojen kokonaisvaltaisesta ehostamisesta, kunnostamisesta sekä maalaamisesta. Kaikki sujui ystävällisessä aikataulussa. Pohjalaiseen tapaan miehen sana piti. Asiat hoituivat luottamusta herättävästi, Gestrin ja Pulkkinen kertovat.

– Suosittelemme lämpimästi Lakeuden Kourupalvelua jokaiselle, jolla katon kunnostus, korjaus ja maalaus ovat ajankohtaisia asioita. Nappivalinta, Gestrin ja Pulkkinen kuittaavat.

Lakeuden Kourupalvelu katsasti Väinölän katon. Kun kaikki oli pohjatyöt pesua myöten oli tehty, katto odotti maalaajaa.

Katon maalaus edessä – Kotimaiset kattokonkarit palveluksessasi

– Taidolla toteutettu katon maalaus, antaa julkisivulle lähes uuden veroisen ilmeen ja suojaa paremmin kotiasi. Yrityksemme toteuttaa useisiin eri kattotyyppeihin, katon maalaukset Tampereella ja ympäristökunnissa vahvalla alan kokemuksella ja ammattitaidolla. Toteutamme urakan sinun etusi mukaisesti avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun saakka, Lakeuden Kourupalvelun (Katonmaalaus Tampere) yrittäjä Anssi Siltala sanoo.

Siltala ja tiimeineen antaa mielellään arvion katon kunnosta ja huoltotarpeesta. Hän muistuttaa, että katon maalaus ja säännöllinen huolto on usein riittävä toimi katon kunnostukseen ja pidentää kattosi ikää.

– Kattokonkarimme ovat kokeneita kotimaisen työn osaajia, ja tuntee vaihtelevien vuodenaikojen tuomat haasteet eri kattomateriaaleille. Valitsemme aina katonmaalausprojektissa parhaat mahdolliset työtavat ja tuotteet, jotta lopputulos on kestävä ja asiakkaan edun mukainen. Pidämme asiakkaan ajan tasalla työn edistymisestä ja hoidamme katon maalauksen, sekä kaikki siihen liittyvät työvaiheet alusta loppuun saakka itse. Sinä voit nauttia työn etenemisestä ja ihastella upeaa lopputulosta, Siltala lupaa.

Yrittäjä Anssi Siltala muistuttaa, etä Lakeuden Kourupalvelu (Katonmaalaus Tampere) on sataprosenttisesti suomalainen yritys työntekijöitä myöten.

Muista kotitalousvähennys!

Lakeuden Kourupalvelun käytössä olevien henkilönostimien avulla yritys toteuttaa myös haastavien kohteiden katonmaalausurakat Tampereen seudulla.

Olemme Facebookissa: 0502205

Löydät meistä lisätietoa: katonmaalaustampere.fi

MAINOS