Lukupaketti: Upeita asuja vanhojentansseissa, haudoilta on viety kukkia, Ylöjärven raitilta voi bongata tämän ökylimusiinin…

Tämänviikkoisesta lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

Tällä viikolla Ylöjärven Uutista on voinut lukea mm. vanhojentansseista, jotka tanssittiin lukiolla torstaina.

Ylöjärven hautausmaan kävijöiden mukaan haudoilta on varastettu kukkia viimeaikoina.

Kuka kaivoi ja varasti kuunliljan haudalta? ”Kyllä minä tästä mieleni pahoitin”

 

Wanhojen tanssit tanssittiin lukiolla torstaina. Ylöjärven Uutiset kokosi tansseista laajan kuvagallerian.

Tällaista pukuloistoa nähtiin lukion tanssilattialla torstaina – Katso liki 60 kuvan galleria wanhojentansseista

 

Kysyimme myös wanhojen tunnelmia ja pyysimme asuesittelyjä.

Nuoret esittelevät wanhojenasunsa – Linnea Saarisen kohtaloksi koitui ahkera treenaaminen: ”Alun perin piti tanssia eri mekossa, mutta se ei ollut enää sopiva”

 

Monen huomio on saattanut kiinnittyä hiljattain Ylöjärven kirkon laudoitettuihin ja muovitettuihin ikkunoihin. Rakennus käy kesän aikana läpi mittavan remontin, jonka aikana ulkoverhous uudelleenmaalataan ja ikkunat korjataan.

Ylöjärven kirkolle tehdään kesän aikana julkisivuremontti – ikkunat uusitaan perinteitä kunnioittaen

 

Soppeenmäessä asuva Bero Grönroos on amerikkalaisten autojen rakastaja. Hänen pihaansa koristavat monsteriauto Dodge Ram, maantiemörkö Ford F250, arkiauto Hummer H2 ja uusin hankinta, 11-metrinen Cadillac Escalade -ökylimusiini.

Bero Grönroos haki 11-metrisen ökylimusiinin aivan Ukrainan sota-alueen vierestä ja joutui pidätetyksi: ”Olimme 30 kilometrin päässä, kun jysähti”

 

Vuonna 2019 Annastiina Juvela seurasi päivittäin myyntiin tulevia taloja akselilla Kaurasmäki-Ylinen-Takamaa. Mutta juuri tätä taloa hän ei ollut nähnyt.

Sisustussuunnittelija osti monille tutun juhlatalon Vahannasta ja teki siitä perheelleen täydellisen kodin: ”Olin että apua, minun on pakko saada tämä”

 

Pirmedioiden ja Ylöjärven Uutisten MM-kisojen asiantuntija, leijonalegenda Esa Keskinen, odottaa jo vesi kielellä perjantain avauskamppailua. Keskinen kuitenkin varoittaa kotikisojen tuomista paineista, joista hänellä on itselläänkin kokemusta.

MM-asiantuntija Esa Keskinen pohtii kotikisojen tuomia paineita ja odottaa Leijonilta onnistunutta alkua

 

Tamperelainen Elviira ”Eppu” Luoma, 26, on Ylöjärven Uutisten uusi kesätoimittaja. Intohimoinen matkustelija on käynyt koulunsa ulkomailla ja haaveilee Amsterdamiin muutosta.

YU:n uuden kesätoimittajan voi bongata Ylöjärven raitilta pyörän selästä – Tällainen on intohimoinen maailmanmatkaaja Elviira Luoma

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?