Huikea kausi paketissa, on kiitosten aika!

Pitkä ja vauhdikas kausi 2021–2022 on nyt saatu päätökseen. Päällimmäisenä mielessä on kaksi asiaa: kiitollisuus ja ylpeys. Takki on tyhjä kaikilla joukkueen jäsenillä mutta ehdottomasti hyvällä tavalla. Jokainen on antanut kaiken itsestään. Tiedämme olevamme oikealla tiellä ja työnteko kohti suuria jatkukoon.

YIlveksen naisten edustusjoukkueen kausi oli seuran historian paras. (Kuva: Esa Norvia)

Kausi on sisältänyt suuria onnistumisen ja ilon tunteita sekä vaikeampien jaksojen tuomia pettymyksiä ja karvaita tappioita. Moni on tituleerannut meitä naisten Futsal-Liigan sensaatiojoukkueeksi. Perustat on kuitenkin valettu jo aiemmin. Joukkue on käynyt läpi kaikenlaisia tunnetiloja. Tämän kauden matka onkin vertaansa vailla ja jää varmasti jokaisen mieleen ja muistoihin.Matka on kuitenkin vasta alussa. Janoa ja nälkää on yhä.

Kiitokset ansaitsee suuri joukko futsalperheemme ympärillä.

Muskettisoturit eli joukkueemme pelaajat ja valmennus. Nöyrä kiitos teille siitä, että olen saanut toimia joukkueenjohtajana. Paluu hommiin jännitti isosti parin välivuoden jälkeen. Olen suunnattoman ylpeä meidän joukkueesta, jokaisen panostuksesta lajimme ja joukkueemme eteen – ja erityisesti yhteisöllisyyden tunteesta, mikä tässä joukkueessa vallitsee. Joukkueesta on hitsautunut futsalperhe, joka viihtyy keskenään myös kentän ulkopuolella. Kiitos että olette.

Kiitos kapteenillemme Ellille kaikista 31 vuodesta, jotka olet antanut lajillemme sekä jalkapallolle. Olet saavuttanut paljon ja antanut paljon. Olet tuonut Joukkueeseemme kokemuksesi ja upean luonteesi myötä ihailtavaa rauhallisuutta ja tietotaitoa juuri silloin, kun sitä nuori joukkueemme eniten tarvitsee.

Valmennuskolmikko Parviainen, Peltomäki ja Simonen. Olette tehneet, osa jo useamman vuoden, hatunnoston arvoista työtä parissamme kehittäen joukkuetta siihen suuntaan missä olemme nyt. Sitoutumisenne, osaamisenne ja kunnianhimonne höystettynä upealla huumorilla ovat kultaakin kalliimpia. Kiitos että olette ja toivottavasti yhteistyö kanssanne jatkuu ensi kaudella.
Joukkueemme huoltaja Verna. Olet rauhallisella ja osaavalla tekemiselläsi mahdollistanut joukkueen huollon toimimisen priimasti koko kauden. Iso kiitos panoksestasi ja mahtavaa että jatkat kanssamme ensi kaudella.

Meillä on ollut suuri etuoikeus ja kunnia saada mukaamme historiallisen suurilukuinen sponsoriperhe ympäri Pirkanmaata. 21 eri alan yritystä ja yrittäjää ovat antaneet tärkeän panoksensa ja tukensa joukkueellemme. Olemme suunnattoman kiitollisia tuestanne ja yhteistyöstä kanssanne. Toivottavasti saamme jatkaa kanssanne myös ensi kaudella tätä hienoa matkaa.

Joukkueen uskolliset kannattajat. Saimme kokea kanssanne unohtumattomia urheiluhetkiä, hyvää urheiluhenkeä ja yhteisöllisyyden tunnetta. Ennätysyleisö löysi urheilutalolle kevään peleihin ja tunnelma oli katossa jokaisena iltana. On loistavaa ja herkistävää ollut huomata, miten pienin askelin futsal on vihdoin löytänyt Ylöjärvellä ansaitsemaansa kannatusta ja näkyvyyttä.
Pelaajat, laji ja koko joukkue ansaitsee tämän.

Joukkueemme puuhapetet joista osa on ollut mukana jo kultaiselta 1990-luvulta saakka. Kiitos, että mahdollistatte laadukkaat kotiottelumme ja teette hartiavoimin monille näkymättömiä mutta arvokkaita hommia vuodesta toiseen joukkueen eteen. Ottelutapahtumamme on mennyt roimasti eteenpäin ja siitä iso kiitos isolle taustatiimillemme etunenässä videomanagerillemme Antti Reposelle.

Iso kiitos lipunmyyjillemme ja kahvion pitäjille. Teidän osaavissa käsissä katsojien on ollut mukava tulla otteluihin nauttimaan pelistä ja herkuista.

Selostajamme Iida Koskinen ja Valtteri Seppälä. Kiitos ja kumarrus upeasta heittäytymisestä. Ei ole itsestäänselvyys tai helppoa selostaa ja analysoida itselle rakasta lajia ja ottaa uusi rooli haltuun. Otteluiden katselemiseen on tullut hieno uusi elementti loistavan selostamisen myötä.

Rahastonhoitajamme Jari Viitanen. Iso kiitos sinulle suuresta avusta joukkueemme ottelutapahtumissa sekä rahastonhoitajana.

Meillä on ollut upea tilanne koko pitkän kauden ajan, kun koti- sekä vieraotteluissammekin on ollut paikalla ajoittain jopa useita valokuvaajia napsimassa huikeita pelitilannekuvia käyttöömme. Haluammekin nöyrästi kiittää Jani Virolaista, Esa Norviaa sekä Jimi Soinilaa.

Sometiimimme panos on ollut todella suuri ja laadukkaan someuutisoinnin ansiosta olemme tavoittaneet upean määrän uusia ihmisiä ympäri Suomea ja Pirkanmaata. Sometilimme seuraajamäärät ovat kasvaneet harppauksin ja sisältö on ollut loistavaa.

Paikallislehden toimitukselle ja erityisesti Ville Mäkiselle suuri kiitos joukkueemme saamasta näkyvyydestä lehdessänne. Tämä on varmasti edesauttanut sitä, että kylillä on saanut keskustella tuntemattomien ihmisten kanssa tulevan viikonlopun ottelusta tai jo pelatun pelin jännittävistä ratkaisuista.

Ylöjärven kaupungille haluamme välittää kiitokset jälleen hyvin sujuneesta yhteistyöstä erityisesti Minna Vigrenin kanssa.

Joukkue jää nyt kesälomalle ja ajatukset suunnataan futsalpallosta elämän muihin tärkeisiin asioihin. On aika antaa kropalle ja mielelle lepoa ennen kuin aloitamme kauden 2022–2023.
Joukkue viettää päättäjäisiään kesäkuussa, jolloin paketoimme valmentajamme lanseeraaman yhteisen rakkausmatkan ja muistelemme yhdessä upeaa kautta.

Karoliina Loutesalmi
Ylöjärven Ilves, naisten edustusjoukkue, joukkueenjohtaja