Pirkanmaan ensimmäisessä venehotellissa Ylöjärvellä on sisäpaikka runsaalle 500 veneelle

Veneilijöiden palvelut harppaavat aimo askeleen eteenpäin elokuussa, kun maakunnan ensimmäinen venehotelli avaa ovensa Kolmenkulmassa Ylöjärvellä. iRow Oy:n yrittäjä Matti Polus sanoo, että veneilyn suosio kasvaa koko ajan Pirkanmaalla. Jo Tampereen kaupunkiseutu Näsijärvineen ja Pyhäjärvineen on merkittävä veneilykeskittymä.

iROW Oy:n venehotellin rakentaminen etenee aikataulussa Kolmenkulmassa Ylöjärvellä. Kiinteistöstä tulee näkyvä maamerkki Helsinki-Ylöjärvi-moottoritien varteen.

Yrittäjä Matti Polus kertoo, että venehotelli on herättänyt jo veneilijöiden kiinnostuksen. Palvelumestari Ville Isokoski sanoo, että venepaikkakyselyjä on tullut myös pääkaupunkiseudulta.

Venehotelli iROW Oy:n palvelumestari Ville Isokoski odottaa innolla uuden veneilykauden alkamista. Hän vastaa monipuolisesta palvelukokonaisuudesta, joka venehotellin kautta on nyt tarjolla veneilijöille. Pirkanmaan ensimmäinen venehotelli on herättänyt kiinnostusta jo naapurimaakuntienkin puolella. (Kuva: Rami Marjamäki)

– Veneilijäthän voivat siirtää veneensä esimerkiksi Näsijärvelle tai Pyhäjärvelle, kun heille on tarjolla korkeatasoiset alan palvelut. Näköpiirissämme onkin, että muilla järvillä tai merillä veneilevät kiinnostuvat nyt Pirkanmaan tarjoamista mahdollisuuksista, Isokoski miettii.

Polus ja Isokoski sanovat, että venehotellissa on erilaisia sisäpaikkoja yhteensä 530 kappaletta. Venehotellilla on lisäksi noin 150 kenttäpaikkaa. Ne ovat turvallisella aidatulla alueella. Asiakas voi ostaa sähköä ja vettä, jos hän haluaa askaroida veneensä kimpussa.

Isokoski lisää, että venehotellissa säilytetään myös vesijettejä ja moottoripyöriä. Kaksipyöräisille menopeleille on 200 säilytyspaikkaa.

Polus ja Isokoski teroittavat, että venehotellin toiminta perustuu korkeatasoiseen, monipuoliseen ja ystävälliseen palveluun.

– Kuljetukset, kausihuollot, varustelut, fiksaukset, vahaukset sekä pesut – kaikki mahdollinen kuuluvat palvelukattaukseemme, miehet listaavat.

Isokoski painottaa, että hektisimpään veneilyaikaan venehotelli palvelee 24H.

– Haluamme olla veneilijöiden saatavilla, jos he esimerkiksi joutuvat vesillä pulaan. Hädänhetkellä ammattimainen apu vahvistaa turvallisuuden tunnetta, ja asiat saadaan alusta lähtien ammatillisesti oikeille raiteille, hän tarkentaa.

Poluksen mukaan Kolmenkulma on nappipaikka venehotellitoiminnalle. Venehotelli sijaitsee maakunnan keskipisteessä erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. iROW Oy järjestää elokuussa avoimet ovet -tapahtuman, jolloin venehotellista kiinnostuneet pääsevät tutustumaan huipputekniikalla varustettavaan ja moderniin kohteeseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?