Huikea välieräsarja jatkuu tänään Ylöjärvellä – YIlves pakkovoiton edessä

Ylöjärven Ilves on valmis haastamaan kivikovan vastustajansa neljännessä välieräkamppailussa. (Kuva: Esa Norvia)

Ylöjärven Ilves kohtaa tänään kello 17 alkavassa naisten Futsal-Liigan välieräottelussa porilaisen MusaFutsalin. Voitot ovat porilaisten hyväksi 1–2, joten YIlves pelaa jälleen selkä seinää vasten. Urheilutalolla on odotettavissa huikea jännitysnäytelmä.

MusaFutsal vei kaksi ensimmäistä kohtaamista Porissa selvin lukemin, mutta Ylöjärvellä pelatussa kolmannessa ottelussa YIlves löysi keinot voittaa hallitsevan Suomen mestarin. YIlves vei kolmannen kohtaamisen kauden ennätysyleisön edessä numeroin 4–2.

Tänään sunnuntaina YIlves saanee jälleen hienon tuen kotiyleisöltä ja se toivottavasti siivittää sitkeän ylöjärveläisjoukkueen sarjan tasoitukseen. Kannattaa siis suunnata urheilutalolle ja ottaa oma paikka kisakatsomosta.

Lue myös:

Upean kauden pelannut Ylöjärven Ilves taistelee välierissä – Edessä kauden tärkein ottelu

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?