Ylöjärveläisen Pertti Johanssonin Pirkanmaan Tilausliikenne siirtyy Koiviston Auton omistukseen

Koiviston Auto -konserni ostaa ylöjärveläisyrittäjä Pertti Johanssonin pyörittämän Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n.

Koiviston Auto -konserni ja Pertti Johansson ovat allekirjoittaneet sopimuksen Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n osakekannan myynnistä Koiviston Auto -konsernille. Kaupan odotetaan toteutuvan toukokuun aikana.

Pertti Johansson myi yrityksensä Koiviston Auto -konsernille. (Arkistokuva)

Pirkanmaan Tilausliikenne on Tampereen seudun suurin paikallisliikenteen toimija. Yhtiöllä on noin 200 työntekijää ja 86 linja-autoa. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 15 miljoonaa euroa.

– Olen hyvin iloinen voidessani toivottaa Pirkanmaan Tilausliikenteen osaksi Koiviston Auto -konsernia. Yhtiö on kasvattanut liiketoimintaansa terveellä pohjalla ja strategisesta näkökulmasta se täydentää yhtiötämme erinomaisesti. Paikallisliikenteen sähköistyminen etenee ympäri Suomea ja kaupan avulla voimme osaltamme kiihdyttää tätä kehitystä myös Tampereella, Koiviston Auto -konsernin hallituksen puheenjohtaja Ari Lehtoranta kertoo.

– Koiviston Auto -konsernilla ja sen omistajalla CapMan Infralla on Pirkanmaan Tilausliikenteen kasvun ja kehityksen kannalta keskeistä osaamista liikenteen sähköistämisen parissa. Tämä osaaminen ja tuki luo erinomaiset lähtökohdat yhtiön toiminnalle tulevaisuudessa, Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Pertti Johansson sanoo.

Koiviston Auto kertoo, että kaikki Pirkanmaan Tilausliikenteen työntekijät pitävät jatkossakin tämänhetkiset työtehtävänsä ja siirtyvät kaupan myötä osaksi Koiviston Auto -konsernia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?