Karhelaisille pidetään asukastilaisuus uudesta kouluhankkeesta – mielipiteitä voi lähettää etukäteen

Karhen uudesta koulurakennushankkeesta järjestetään infotilaisuus alueen asukkaille ensi viikon keskiviikkona 30.3.

Viljakkalan yhtenäiskouluun kuuluvassa Karhen koulussa on 45 oppilasta ja kolme opettajaa.

Tekninen lautakunta päätti viimeisimmässä kokouksessaan, että Karhelle aletaan valmistella uuden koulurakennuksen rakentamista.  Nykyinen vanha koulu kärsii vakavista sisäilmaongelmista, joiden vuoksi koulutyö voi jatkua rakennuksessa enää tämän kevään.

Kaupunki järjestää karhelaisille avoimen info- ja kuulemistilaisuuden Karhen koulurakennushankkeen valmistelua koskevassa asiassa ensi viikon keskiviikkona 30.3.  klo 18. Tilaisuus pidetään Karhen koulun liikuntasalissa.

Info- ja kuulemistilaisuudessa yleisölle kerrotaan valmistelun etenemisestä, aikatauluista sekä itse rakentamista koskevista vaihtoehdoista.

Tilaisuudesta laaditaan kirjallinen muistio ja  tilaisuuteen osallistuvalla on mahdollisuus saada mielipiteensä kirjatuksi tilaisuuden muistioon.

Kirjallisen mielipiteen voi lähettää myös osoitteeseen: kirjaamo@ylojarvi.fi. Kirjallisen mielipiteen voi toimittaa myös paperisena otsikolla ”Kasvatus- ja opetuslautakunta / Karhen koulu”, Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi.

Lue myös:

Karhelle uusi kyläkoulu? Lautakunta hylkäsi ehdotuksen parakkirakennuksesta, valtuusto päättää uuden koulun rakennushankkeesta keväällä

Sisäilmaongelmat Karhen koulussa ovat vakavia, koko koulu joutunee remonttiin: ”Henkilökunta oireillut, erityisopetuksessa tilanne pahin”

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?