Kiistellystä Prisman kaavahankkeesta järjestetään asukastilaisuus – virkamieheille voi lähettää kysymyksiä etukäteen

Ylöjärven kaupunki järjestää torstaina 27.1.  klo 17-18.30 avoimen asukasillan koskien Leijapuistoon suunniteltua Prismaa ja sen kaavahanketta. Tilaisuus järjestetään etänä Teams-sovelluksen kautta.

Prisman tilojen lisäksi kauppakeskusrakennukseen on alustavasti hahmoteltu 4-6 etumyymälätilaa muille liikekäyttäjille. (havainnekuva muokattu kaupungin materiaalista)

Tilaisuudessa kaupungin edustajat esittelevät Prisman kaavahankkeen nykytilannetta, kaavan valmisteluvaiheesta saatua palautetta ja vastaavat kysymyksiin. Prisman kaava on etenemässä kohti ehdotusvaihetta.

Tilaisuuteen voi lähettää etukäteen kysymyksiä maanantaihin 24.1. asti osoitteeseen kaavoitus@ylojarvi.fi. Kysymyksiä  voi esittää kirjallisesti myös tilaisuuden aikana Teams-sovelluksen viestiruudun kautta.

Teams-linkki tilaisuuteen julkaistaan ennen tilaisuutta kaupungin kotisivujen etusivun uutispalstalla sekä kaavahankkeen sivulla. Tilaisuuden tallenne on katsottavissa verkossa jälkikäteen kahden viikon ajan torstaihin 10.2. asti.

Lue myös:

”En puhuisi Prisman arkkitehtuurista: Prisman laatikko vain läjäytetään pellolle” – Kaikki eivät kannata Prisman tuloa Leijapuistoon

Tältä näyttää uusi Prisma! S-marketin laajennus muuttaa Kirkonseudun liikennöintiä ja pysäköintiä – luvassa uusi tie

Prisman rakentaminen saattaa alkaa jo ensi vuonna – parkkipaikkoja tulee satoja lisää sekä maan alle että päälle

Mielipidekirjoitus: Suomen luonnonsuojeluliiton Ylöjärven yhdistys: Leijapuisto ei ole oikea paikka Prisma-hypermarketille

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?