Omaolon oirearviota laajennettiin Ylöjärvellä: Nyt asiakas voi tehdä itsearvion muun muassa närästyksestä

Ylöjärven kaupunki otti viime vuoden kesällä käyttöönsä sähköisen terveyspalvelun Omaolon, jossa asiakas pystyy tekemään itsearvion siitä, vaativatko hänen oireensa käyntiä ammattilaisella vai riittääkö itsehoito.

Omaolo otettiin käyttöön Ylöjärvellä viime vuoden kesällä. Sähköinen terveyspalvelu mahdollistaa muun muassa oirearviot.

Omaolo on otettu Ylöjärvellä käyttöön vaiheittain, ja tähän asti asiakkaat ovat voineet tehdä oirearvioita, jotka koskevat esimerkiksi koronaa, yskää, kurkkua ja nielua, virtsatietulehdusta, silmätulehdusta ja seksitauteja. Ylöjärvellä koronatestiin voi saada suoraan ajan Omaolon oirearvion kautta.

Nyt oirearviot ovat laajentuneet: Arvio on nyt mahdollista tehdä myös päänsärystä, närästyksestä, ripulista ja peräaukon seudun oireista.

Mikäli oirearvio on lähetetty Omaolon kautta ammattilaiselle, yhteydenottoa ei tarvitse tehdä puhelimitse, ellei Omaolo niin ohjaa.

Vuoden 2022 aikana Omaolon sähköiset palvelusisällöt tulevat kasvamaan edelleen. Tulossa on palveluarvioita, hyvinvointitarkastuksia ja -valmennuksia sekä loput oirearviot.

Omaolo-palvelu löytyy osoitteesta www.omaolo.fi.

Omaolon linkki on myös kaupungin kotisivuilla, joilta löytyy lisätietoa kaikista kaupungin sähköisistä terveyspalveluista: www.ylojarvi.fi/sahkoiset-terveyspalvelut.

Lue myös: Ylöjärvi otti käyttöön Omaolo.fi-palvelun – Nyt aluksi oirearvioita voi tehdä koronasta, virtsatie- ja silmätulehduksista sekä seksitaudeista

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?