Lukupaketti: Tuulivoimaa Ylöjärvelle?Tony Hakovirta valloitti TikTokin testaamalla voiteluaineita, Ylöjärven jäteasemalla työskentelee kenties kaupungin paras asiakaspalvelija

Tämänviikkoisesta lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

 

Kaupunginhallitus käsittelee ensi maanantain kokouksessaan Renergy Nordicille osoitettua lausuntoa tuulivoimahankkeesta. Renergy Nordic on pyytänyt Ylöjärven kaupungilta lausuntoa mahdollisuuksista kaavoittaa tuulivoima-alue Kuruun lähelle Ruoveden rajaa.

Lue juttu: Tuulivoima-alue Kuruun? – Ylöjärven kaupungilta on pyydetty asiasta lausunto

 

Ylöjärvellä työskentelevä Tony Hakovirta tunnetaan TikTokissa @lubehakkiz-tilin ylläpitäjänä. Yli 32 000 seuraajan tilillään hän tekee mm. erilaisia voiteluaineita vertailevia testivideoita. Hakovirta oli TikTokissa alansa ensimmäisenä suomalaisena myyjänä ja on saanut kasvatettua myyntiään huimiin lukuihin somen avulla.

Lue juttu: Myyntiedustaja Tony ”Hakkiz” Hakovirta iski kultasuoneen lataamalla rasvaisen rotanloukkuvideon TikTokkiin – Näin huikeaa myyntiä hän tekee nyt somen avulla

 

Historiajuttu Lotta Svärdistä: Naisten toiminta suojeluskunnan rinnalla alkoi Ylöjärvellä jo vuoden 1917 syksyllä. Kun suojeluskunnan ylipäällikkö kehotti perustamaan Lotta Svärd -paikallisosastoja, Karin af Forselles kutsui heti ylöjärveläisiä naisia Räikän taloon 7. maaliskuuta vuonna 1920.

Lue juttu:Ylöjärven Lotta Svärd -paikallisosasto perustettiin 100 vuotta sitten – Lotat eivät saaneet käydä työväentalolla, ei juoda väkijuomia tai polttaa tupakkaa

 

Kunnan mahdollisesti kehutuinta asiakaspalvelua saa Ylöjärven jäteasemalta. – Ei minulla ole huonoja päiviä. Jollain asiakkaalla saattaa olla sellainen tullessa, mutta harvoin lähtiessä, Risto Laitila nauraa.

Lue juttu: Matkalla kulttihahmoksi: Asiakaspalvelustaan vuolaita kehuja saava jäteaseman Risto Laitila kohtelee kaikkia tasa-arvoisesti

 

Vastuu sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä siirtyy uusien hyvinvointialueiden alaisuuteen vuoden 2023 alussa. Selvitimme onko tulevalla muutoksella vaikutuksia päiväkotien ja koulujen arkeen Ylöjärvellä. Kysymyksiin vastasivat sivistysjohtaja Matti Hursti ja varhaiskasvatuksen johtaja Kirsi Lahtinen.

Lue juttu: Sote- ja aluehallintouudistus: Perusopetus ja varhaiskasvatus kaupungin päätehtäviksi

 

Ylöjärven kaupunki avasi tällä viikolla  ajamvarauksen kaikille 18-vuotta täyttäneille kolmanteen koronarokotukseen.

Lue juttu: Kolmas koronarokote yli 18-vuotiaille – lisää walk-in rokotuksia yli 60-vuotiaille ja riskiryhmille

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?