Onko sinulla kysyttävää tulevaisuuden hyvinvointialueen palveluista tai lähestyvistä aluevaaleista? Lähetä meille kysymyksesi, me selvitämme vastauksen

Sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät kunnilta hyvinvointialueen vastuulle vuoden 2023 alusta. Hyvinvointialueille valitaan päätöksenteosta vastaavat aluevaltuustot, jotka valitaan aluevaaleissa. Vaalit järjestetään 23.1.2022 ja ennakkoäänestys on 12.-18.1.2022. Alla olevassa kyselyssä pääset lähettämään mieltä askarruttavat kysymyksesi koskien historiallista muutosta.
Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Juttuja aluevaaleista ja ehdolle asettuneista ehdokkaista pääset lukemaan täältä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?