Kokoomus on nimennyt neljä ylöjärveläistä aluevaaliehdokasta

Pirkanmaan kokoomuksen aluevaaliehdokkaiden listalla on tällä hetkellä neljä ylöjärveläisehdokasta.

Tapani Tienari on ehdolla aluevaaleissa.

Kokoomuksen listalta aluevaltuuston yrittävät ylöjärveläiset sairaanhoitaja ja työsuojeluvaltuutettu Iikka Jäntti, projekti-insinööri ja Ylöjärven kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juho Ojares, suuhygienisti Pauliina Suvanto sekä maanviljelijä ja eläkeläinen Tapani Tienari.

Aluevaaleissa valitaan Pirkanmaan hyvinvointialueelle 79 jäseninen aluevaltuusto. Pirkanmaa on väestöpohjaltaan Suomen suurin hyvinvointialue. Pirkanmaan Kokoomus asettaa aluevaaleihin täyden listan eli 98 ehdokasta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?