Oletko nähnyt tämän Ford Mondeon Ylöjärvellä? – Poliisi epäilee auton liittyvän useaan hiljattain tehtyyn varkauteen

Nokian poliisiasemalla on tutkinnassa 15 työmaakontteihin kohdistunutta murtoa, jotka ovat tapahtuneet eri puolella Ylöjärveä reilun kahden kuukauden aikana. Tekijät ovat saaneet haltuunsa työkaluja ja kaapelia.

Poliisia kiinnostaa havainnot tummasta farmarimallisesta Ford Mondeosta, joka on nähty muutamilla rikospaikoilla.(Kuva: Sisä-Suomen poliisi)

Nokian poliisiasemalle on kirjattu 29.8.-9.11.2021 välisenä aikana tutkittavaksi kaikkiaan 15 Ylöjärvellä tapahtunutta varkausrikosta. Varkaat ovat murtautuneet työmailla ja liikekiinteistöjen pihoilla oleviin kontteihin lukot rikkomalla. Saaliksi varkaat ovat saaneet erilaisia sähkötyökaluja ja kaapelia.

Poliisilla on hallussaan valvontakameratallenteita henkilöistä ja ajoneuvoista, jotka todennäköisesti liittyvät tapahtumiin. Erityisesti poliisia kiinnostaa havainnot tummasta farmarimallisesta Ford Mondeosta, joka on nähty muutamilla rikospaikoilla.

Poliisi pyytää yleisön vihjeitä kuvan Ford Mondeosta sekä rikoksista epäillyistä henkilöistä. Vihjeet voi antaa soittamalla Nokian poliisiasemalle  0295 445 888 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?