Tiesitkö, että päiväkodin pihat ovat vapaassa leikkikäytössä iltaisin? Kaupunki kutsuu lapsiperheet leikkimään teemaviikolla

Ylöjärven päiväkodeissa vietetään ensi viikolla Perheet pihalle -teemaviikkoa, jolloin päiväkodin pihoissa on tarjolla erilaista aktiviteettia.
Leikkipuistotreffit, Ylöjärven MLL, MLL, lapsiperheet, lapset

Teemaviikon tarkoituksena on tutustuttaa perheet päiväkotien piha-alueisiin ja lisätä tietoisuutta siitä, että piha-alueet ovat vapaassa käytössä myös hoitoajan ulkopuolella.

Viikko on suunnattu niille perheille, jotka tulevat lasten kanssa ilta-aikaan päiväkotien pihoille viettämään yhteistä aikaa. Viikolla kaupungin päiväkotien pihoista voi löytää erilaisia aktiviteetteja ja pihoille on saatettu jättää myös välineitä lapsille leikkimiseen.

Pihoille ovat tervetulleita kaikki, eikä lasten tarvitse olla hoidossa kyseisessä päiväkodissa. Ilta-aikana päiväkoti on kiinni, joten henkilökunta ei ole paikalla eivätkä sisä- tai WC-tilat ole käytössä.

Teemaviikon tarkoituksena on tutustuttaa perheet päiväkotien piha-alueisiin ja lisätä tietoisuutta siitä, että piha-alueet ovat vapaassa käytössä myös hoitoajan ulkopuolella. Päiväkotien piha-alueet ovat mainio leikkipaikka aktiiviseen ja turvalliseen leikkimiseen. Tavoitteena on myös perheiden yhteisen ja aktiivisen ajan lisääminen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?