Sähäkkää kartingia ja vauhdikasta salibandyviihdettä – Riemukkaita elämyksiä ryhmille ja pikkujoulujen viettäjille Ideaparkissa

C-Loungea voi varata ryhmälleen otteluiden yhteydessä sekä myös muina aikoina. – C-Lounge on ollut vuokrattuna joka pelissä, kertoo Sanni Nieminen.

Onko yrityksellänne tulossa pikkujoulut? Etsittekö kaveriporukalle vauhdikasta illanviettopaikkaa? Classic ja Viihdekeskus Ideapark tarjoavat upeissa puitteissa urheiluviihdettä, sähköistä kartingia ja pelejä sekä illanviettoa korkealuokkaissa saunatiloissa.

Suomen menestynein salibandyseura Classic pelaa kotipelinsä Ideaparkin Bläk Boksissa. Yrityksille ja ryhmille on tarjolla useita vaihtoehtoja peli-illan viettoon ja kokoontumiseen.

Oikealla puolella ennen Bläk Boksia on C-Lounge, viihtyisä ryhmille sopiva kokoontumispaikka.

– Tilaa voi vuokrata yksityistilaisuuksiin ottelutapahtumissa tai niiden ulkopuolella, vaikka pikkujouluihin, kertoo lipputuotteista ja vip- ja katsojaelämyksistä vastaava Sanni Nieminen. Tilaan mahtuu 30 henkilöä.

– C-Loungeen voi tilata tapaksia tai puffet-ruokaa tai ihan mitä itse haluaa syödä. Tilassa on A-oikeudet.

Classicin VIP-tila avataan tuntia ennen ottelutapahtumaa. VIP on erinomainen paikka tutustua ja verkostua, sillä paikalla on paljon ihmisiä eri yrityksistä. Juomat ja ruoat sisältyvät VIP-lipun hintaan.

– VIP-tilasta voi suoraan katsella peliä tai siirtyä A-katsomoon seuraamaan tapahtumaa erien ajaksi.

A-katsomon yläpuolelta löytyy Bar Tapas -ravintola, missä on ottelun ajaksi vuokrattavia viiden hengen pöytiä. Nimensä mukaisesti baarista saa tapaksia sekä muuta purtavaa. Baarissa on  A-oikeudet.

Pelin seuraamiseen löytyy lisäksi kaksi aitiota yhteensä 36 hengelle. Aitioista on erinomaiset näkymät pelikentälle. Myös aitioissa voi nauttia tapaksista ja juomista.

Classicin tilat ovat menneet hyvin kaupaksi.

– Vähän jännitti, miten tämä lähtee, kun kaikki on uutta, mutta asiakkaat ovat löytäneet tilat todella hyvin. C-Lounge on ollut vuokrattuna joka peliin ja VIPissä on ollut hyvin porukkaa. Aitioon tuli heti avauspäivänä yritys, Sanni Nieminen kertoo.

Suosio on ollut niin suurta, että osa peleistä on jo myyty loppuun.

 

Classic Family

Toiminnanjohtaja
Pasi Peltola
toimisto@scclassic.com
puh. 050 520 9766

Lipputuotteet, vip- ja katsojaelämyspaketit, liikelahjat:
Sanni Nieminen
sanni.nieminen@scclassic.com
040-8480257

 

Näkymä Viihdekeskuksen saunasta, josta voi katsella televisiota. – Saunatiloissa on muun muassa kaksi poreallasta, kylmäallas ja virvotteluparveke, kertoo toimitusjohtaja Hannu Lahtinen.

Toisessa kerroksessa sijaitsevasta Viihdekeskus Ideaparkista löytyy upea sähköinen karting, monipuolinen pelialue sekä korkealuokkaiset sauna- ja kokoustilat.

Avauksen jälkeen Viihdekeskuksessa kävi kuluttaja-asiakkaita ympäri Suomea.

– Nyt syksyllä koronarajoitusten purun myötä myös yritykset ovat löytäneet meidät todella hyvin, kertoo toimitusjohtaja Hannu Lahtinen Poolmax Oy:stä.

Viihdekeskus pystyy tarjoamaan ohjelmaa niin pienille kuin isoille ryhmille.

– Ryhmien on koko on vaihdellut muutamasta hengestä muutamaan kymmeneen. Suurin porukka tähän mennessä on ollut 80 henkeä.

Viihdekeskuksen suunnittelussa on panostettu ennen kaikkea viihtyvyyteen.

– Ja siinä osuimme oikeaan. Halusimme tehdä sisäkartingin, joka on viimeisen päälle hyvä. Rata on 400 metriä pitkä ja kitka on todella pitävä. Näin kehui radan ajanut ammattikuski, Lahtinen kertoo.

Viihdekeskuksessa on 20 sähäkkää karting-sähköautoa sekä uutuutena yksi tandem-auto.

Radan kiertävä ledivalo tuo tunnelmaa ja ajaminen on turvallista, sillä autojen nopeutta voidaan tilanteen mukaan hidastaa tai pysäyttää auto. Radalla on ohituspaikkoja, missä nopeammat kuljettajat pääsevät hitaampien ohi.

Viihdekeskuksessa on kaksi erilaista pelialuetta. Retropelialueella on nimensä mukaisesti nostalgisia retropelejä ja toisella pelialueella 20 erilaista peliä ilmakiekosta pöytäcurlingiin ja minikeilaukseeen.

Korkealaatuisissa saunatiloissa on kaksi pukuhuonetta, kaksi poreammetta ja kylmäallas. Lauteilta voi katsella tv:tä ja välillä piipahtaa vilvoitteluparvekkeella.

– Voimme järjestää ryhmille erilaisia kokonaisvaltaisia paketteja, joihin voi sisällyttää myös ruokailut ja kuljetukset.

Viihdekeskuksen tarjoama laajenee edelleen keväällä, jolloin avataan kahdeksanratainen keilarata.

– Suunnittelua viedään parhaillaan loppuun ja menossa on kilpailutusvaihe. Rakentaminen alkaa alkuvuodesta, Hannu Lahtinen kertoo.

Viihdekeskuksen alue on kahden jalkapallokentän kokoinen, 10 000 neliömetriä.

– Siitä on käytetty nyt 7 500 neliötä ja keilaradalle menee 1 000 neliötä. Lopulle tilalle on myös jo olemassa suunnitelmia, Lahtinen kertoo.

 

Viihdekeskus Ideapark

Viihdekeskuspäällikkö:
Sauli Virtanen

Puhelin
Karting: 010 3844 841
Skidipark: 050 336 2207

Yksittäisajot paikan päältä jonotusperiaatteella.

Yritys- ja ryhmämyynti: myynti@viihdekeskusideapark.fi

Sähköposti
info@viihdekeskusideapark.fi
Ryhmä- ja saunavaraukset:
https://vello.fi/viihdekeskusideapark/

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?