Täyden palvelun rengasliikkeestä saat uudet renkaat asennettuina jopa puolessa tunnissa

Euromaster tarjoaa kestävät ja laadukkaat renkaat kaikenlaisten kuljettajien tarpeisiin. Ylöjärven ja Nokian liikkeet palvelevat myös renkaiden vaihdoissa ja paikkauksissa sekä Nokialla autojen korjaus- ja huoltotöissä.

Sekä Ylöjärven että Nokian Euromasterilla on laaja valikoima uusia renkaita. Myös auton kesärenkaat on mahdollista jättää vakuutettuun rengashotelliin odottamaan aurinkoisempia kelejä.

Elovainiolla sijaitsevassa Euromasterissa on käynnistymässä syksyn kiireisimmät ajat, kun talvirengasesonki on jälleen käynnistymässä.

Talvirenkaiden käyttöaikaa koskevat säännöt muuttuivat 1. kesäkuuta 2020. Talvirenkaita tulee käyttää, jos sää tai keli sitä edellyttää, marras-, joulu-, tammi-, helmi- ja maaliskuun aikana. Vaadittuna aikana talvirenkaassa tulee kulutuspinnan pääurien syvyys olla vähintään 3 millimetriä.

Mutta entä jos vanhojen ketalvirenkaiden kunto epäilyttää tai ne puuttuvat kokonaan?

Ylöjärven ja Nokian Euromaster-yrittäjä Joni Wuoren mukaan hätä ei ole tämän näköinen, sillä heidän liikkeessään uudet renkaat on mahdollista saada jopa puolessa tunnissa – joko tulemalla suoraan paikan päälle liikkeeseen tai varaamalla ajan netistä, jolloin välttyy jonotukselta.

– Uusia renkaita valitessa käymme ensin asiakkaan kanssa läpi, millaiset vaatimukset hänellä on renkaiden suhteen. Asiakkaan ei tarvitse siis itse tietää renkaistaan mitään, sillä me haastattelemme ja teemme sitten suositukset tietojen perusteella, Wuori kertoo.

Euromasterilla onnistuvat kaikki rengastyöt reikien paikkauksesta uusien
vanteiden asennukseen.

Yrittäjän mukaan yleensä merkittävin rengasvalintaan vaikuttava tekijä on vuodessa ajettavat kilometrit.

Wuori sanoo, että laadukkaisiin renkaisiin satsaus on pitkällä tähtäimellä kannattava sijoitus niin rahapussin kuin turvallisuudenkin kannalta.

– Halvimman pään nastarenkaat ovat monesti nastamelultaan äänekkäät eikä pito kovimmilla talvikeleillä ole paras mahdollinen, vaikka renkaat olisivat uudet, Wuori kertoo.

Euromasterilla onkin laaja valikoima laatu- ja turvallisuuskriteerit täyttäviä renkaita, joiden joukossa on esimerkiksi huippurengas Michelin, keskiluokan BF Goodrich sekä edullisempi Tigar. Myös tunnettuja merkkejä, kuten Nokian ja Continental, on valikoimissa.

Jos valittua rengasta löytyy valmiina myymälän hyllystä, pyritään ne vaihtamaan alle heti tai mahdollisimman pian.

Palveluihin kuuluvat myös uusiin autoihin vaadittavien rengaspaineantureiden asennukset.

Vanhoille renkaille suoritetaan aina kuntotarkastus kausivaihdon yhteydessä.

– Tarkastuksen yhteydessä kerromme asiakkaalle, jos renkaat ovat huonossa kunnossa eikä niillä ole enää turvallista ajaa.

Vaihdon yhteydessä voidaan  lisäksi huomata, jos autossa niin sanotut aurauskulmat ovat pielessä.

– Tämä näkyy renkaan epätasaisena kulumana tai siten, että auto puoltaa ajaessa. Se syö renkaiden käyttöikää huomattavasti.

Myös aurauskulmien säätötyö käy Euromasterissa käden käänteessä.

– Nokian toimipisteessämme meillä on 3D-laitteet, jolla aurauskulmat voidaan tarkastaa ja säätää. Aurauskulmat olisi hyvä tarkastaa vuosittain, sillä se ei kuulu huolto-ohjelmaan, Wuori huomauttaa.

Kokonaisvaltaisen rengashuollon llisäksi Euromaster palvelee myös autojen huolloissa. Ylöjärvellä onnistuvat esimerkiksi ilmastointihuollot ja samassa rakennuksessa palvelee myös K1-katsastus.

Yrittäjän toisessa toimipisteessä Nokialla onnistuvat lähes kaikki autojen huolto- ja korjaustyöt.

Euromasterilta uudet renkaat on mahdollista saada jopa puolessa tunnissa – joko tulemalla suoraan paikan päälle liikkeeseen tai varaamalla ajan netistä, jolloin välttyy jonotukselta.

Euromaster Ylöjärvi

  • Avoinna ark. 8–17, la sopimuksen mukaan
  • Osoitteessa Vainiontie 1, Elovainio
  • Ajanvaraus osoitteessa euromaster.fi ja puhelimitse numerossa 040 1705 018

Euromaster Nokia

  • Avoinna ark. 8–17, la sopimuksen mukaan
  • Osoitteessa Yrittäjänkatu 11, Nokia
  • Ajanvaraus osoitteessa euromaster.fi ja puhelimitse numerossa 050 3632 349
Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?