Lue Autot ja liikenne -teemasta vinkit omaan liikkumiseesi

Autot ja liikenne -teema julkaistaan printissä 29.9. Verkon puolella vietämme autoilun teemaviikkoa koko syyskuun viimeisen viikon.

Liikkuminen on suuri osa monen arkipäivää, tapahtuipa liikkuminen sitten autolla, jalan tai julkisilla. Mitä aihepiiristä olisi hyvä tietää, jotta oma liikkuminen olisi esimerkiksi helpompaa ja turvallisempaa? Syyskuun 29. päivä julkaistava Autot ja liikenne -teema tarjoaa ajankohtaisia ja aidosti lukijaa hyödyttäviä juttuja autoilusta ja liikkumisesta.

Aloitamme autoilun ja liikkumisen teemaviikon verkkosivuillamme jo lauantaina 25. syyskuuta. Kokoamme kaikki teeman jutut verkossa omaan pakettiinsa, joka täydentyy teemaviikon kuluessa päivittäin. Kannattaa siis poiketa teemaviikon kuluessa verkkosivullamme tutustumassa teeman sisältötarjontaan.

Tutustumalla teemapakettiin verkkosivuilla saat tietoa esimerkiksi siitä, onko ruostesuojauksesta oikeasti hyötyä sekä siitä, miten suojatiellä käyttäydytään turvallisesti. Pääset myös seuraamaan toimittajan tutustumista sähköpotkulautaan ja löydät paljon muuta aihepiiriin liittyvää sisältöä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?