Sinisalo esittää monologin Räikässä – esitys kunnioittaa jatkosodan syttymisen 80-vuotisjuhlavuotta

Näyttelijänä ja teatterinjohtajana tunnettu Kirsi-Kaisa Sinisalo saapuu Ylöjärvelle esittämään monologin Kaikki antamasi aamut.

Kirsi-Kaisa Sinisalon kuvan on ottanut Emil Bobyrev. (arkisto)

Sinisalo esiintyy Räikässä sunnuntaina 26.9. kello 15, ja häntä säestää kokenut teatterimuusikko- ja kapellimestari Antti Paranko.

Koskettavassa monologissa Plikka kertoo kohtaamiensa ihmisten haaveet ja kohtalot vuodesta 1939 tähän päivään. Toivo huomisesta auttaa kovia kokeneita jatkamaan.

Sodasta selvinneiden ihmiskohtaloiden tapahtumien kaari kantaa aina tähän päivään saakka. Esitys kertoo rauhan, sovinnon ja suvaitsevaisuuden arvoista.

”Rakkaus, mitä se on muuta kuin tarttumista kärryn perälautaan. Yhdessä työntämistä. Kaikkien mukaan ottamista, tippuvien kiinni pitämistä. Yhteisvastuullisuutta.”

Esitys kunnioittaa jatkosodan syttymisen 80-vuotisjuhlavuotta ja kertoo, mitkä ovat olleet sodan jäljet ja rauhan hinta.

Työryhmään kuuluu kirjailija, sotakamreeri fil.lis Timo Malmi, ohjaaja Sakari Kirjavainen, muusikko Antti Paranko ja näyttelijä Kirsi-Kaisa Sinisalo.

Monologia esitettiin Tampereen Teatterikesässä 2021 loppuunmyydyille saleille. Nytkin myynnissä on hyvin rajallinen määrä lippuja, jotta yleisön on mahdollista säilyttää etäisyyttä toisiin seurueisiin.

Esitys toteutetaan terveysturvallisesti Pirkanmaan koronanyrkin suosituksia noudattaen. Yleisölle suositellaan maskin käyttöä.

Liput ovat myynnissä osoitteessa www.lippu.fi.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?