Lukupaketti: Korona iski hoivakotiin, karhu nähty monessa paikassa, tällainen on uusi Prisma, kaksoisraidehanke nytkähti eteenpäin…

Tämänviikkoisesta lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

 

Viikon luetuin juttumme on tällä kertaa koronauutinen. Kerroimme torstaina, että Esperin hoivakoti Vihtorissa Kaskitiellä on todettu koronatartuntoja, ja karanteenissa on sekä asukkaita että henkilöstöä.

Lue juttu: Koronatartuntoja Esperin ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodissa Ylöjärvellä

 

Karhuhavaintoja on tehty tällä viikolla ainakin  Takamaan, Lakialan ja Lavajärven alueella. Alkuviikosta nuori karhu tavattiin aterioimassa omenoita Mutalassa, jossa kurulaisen Otto Kiannan asentama riistakamera otti kuvan.

Lue juttu: Omenavarkaissa ollut karhu poseerasi Otto Kiannan riistakameralle Mutalassa – Havaintoja on tehty muuallakin: ”Siellä se söi ja yritti kaataa mun ruokinta-automaattia”

 

S-marketin laajentaminen Prismaksi aiheuttaa monenlaisia muutoksia Kirkonseudulla tulevaisuudessa. Koska liikennemäärät kasvavat, seudulle tulee esimerkiksi täysin uusi tie, Oksasentie, joka muodostaa uuden ajoyhteyden Leijatieltä marketille. Suunnitelmissa on myös kiertoliittymä Leijatielle.

Lue juttu: Tältä näyttää uusi Prisma! S-marketin laajennus muuttaa Kirkonseudun liikennöintiä ja pysäköintiä – luvassa uusi tie

 

Väylävirasto aloittaa Tampereen Lielahden ja Ylöjärven Lakialan välisen kaksoisraiteen yleissuunnitelman laatimisen. Kaksoisraide voisi esimerkiksi mahdollistaa toimivan ja riittävän taajaan kulkevan lähijunaliikenteen kehittämisen Ylöjärven ja Tampereen välillä

Lue juttu: Lielahden ja Lakialan välille aletaan suunnitella kaksoisraidetta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?